Love this post:Love this 22

my-home-6933

Solen!

Blev knäpp på rosa de sista veckorna som gravid. Skulle bara klicka hem en lampa (den har inte än kommit, kanske nästa vecka), men så blev det ju så mycket mer… hrrmm.. Den rosa harlekin kudden från TineKHome tycker jag mest om i soffan. Dennes kompisar är från Madam Stoltz, DAY Home och TineKHome. Men när jag lagt kudden i köpkorgen kom jag på att man inte bara kan ha en rosa tingest – så jag köpte ljus och en liten mugg också. Rosa, rosa, rosa!

Bordet är också en nykomling hos oss.

Soffan var det någon som frågade om för länge sedan, sorry för sent svar, men här kommer det: Soffan är köpt från Kodin1 i Uleborg för tretton år sedan (!). Jag har också soffstolen och rahi:n (ööh, svenska, någon?). Sett att modellen ännu finns – den heter Buffalo (Furninova). Tanken var den, alltså för tretton år sedan då jag flyttade till Uleåborg och gick gymnasiet där, att ha en soffa som är stor och djup. Så djup att då jag sitter i den kommer mina fötter inte att nå till golvet. Vänder man på kuddarna hittar man fläckar katten gjort (katten och soffan är lika gamla), vinfläckar från många fester från studietiden, som till exempel min 25-års fest, hahah, eller den gången vi spelade poker till kl.07:00 på morgonen, maskarafläckar, jag aldrig fått borttvättat från den gången jag var riktigt ledsen och fläckar från ett helt fat med natchos och salsa som åkte upp och ner på soffa då vi hade filmkväll. En möbel det kommer att vara mycket svårt att nångång i framtiden göra mig av med.

my-home-6940

my-home-6952

Snart dags för nya tulpaner. Jag har fått njuta av så många vackra buketter blommor de senaste veckorna, en bukett i varje rum – sååå roligt att bli mamma!;)

my-home-6957

Pouffen är DAY Home, från Legera.

my-home-6966

Och nu? Nu ligger jag hellång på soffan och smaskar i mig påskhäxgodiset (vi hade några påskhäxor på besök idag, men som tur lämnade det över en del också;). Ikväll skall vi fara och se på påskbrasan.

Oooh, så vill jag också tipsa om att ni, som handlar vid Sköna Clara, kan skicka en bild på er i en Sköna Clara outfit och vinna ett gåvokort på 100€! Bilden läggs upp på Sköna Claras facebook sida och utlottningen äger rum den 31.4. Jag själv bidrog med en bild på mina urtjusiga italienska Anniel glitterskor (som jag inhandlade på Sköna Clara rean, tjohoo!). Ta en selfie framför spegeln, eller du kanske ber någon fotografera dig, ta bild på dina fötter eller på din väska du inhandlat från Sköna Clara och skriv en liten bildtext (man får också vara anonym:). Skicka ditt bidrag till Camilla@skonaclara.fi!

You may also like...

8 Comments

 1. Så underbart fint ni har fått det! Ja, man kan bli lite besatt av rosa, känner igen det… 😉

 2. Åh så vackert rosa och pastelligt! Riktig vårfeeling! 🙂 kram till dig och fortsatt fin påsk.
  Ulrica

 3. Hihi, vad roligt att läsa om vilka äventyr din soffa fått vara med på. 🙂 Vissa möbler och ägodelar har en speciell plats i hjärtat..

 4. Rahimi heter fotpall på svenska 🙂

 5. Rahi skulle det ha stått 🙂

 6. ååh en riktigt underbar blogg du har!

 7. Bästa bordet! Ska aldrig göra mej av med mitt. Jag skulle trivas riktigt bra i ert vardagsrum, liknar lite vårt hihiii! Hur mår lilleman?

 8. Härligt med så många minnen med soffan. Skönt att allt inte behöver köpas nytt jämt. En sån soffa håller i alla tider. Spelar ingen roll med nån fläck här o där. Blir på den nyaste soffan med..! Hihi
  Vill se Mer från Ert hem. Nyfiken. Köket allt.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *