Rabattkod till Agnes Amelia

Love this post:Love this 24

agnesamelia-1514

Tjohhooo! Leon fyller åtta månader idag!

Paket fick han i helgen, en gåvagn från Brio av mina föräldrar. Och det var klart att han med starka ben genast steg upp och nu tramppar fram och tillbaka i vardagsrummet där jag och Lillebror just målat golvet. Nästa vecka börjar Leon på universitet, känns det som, hahah!

Hos mig regnar det rabattkoder nu, jag tänker som så att om man ändå skall shoppa så är det ju mycket trevligt att då få rabatt på köpet, eller hur..? Ja just det.

Den mysiga webshopen Agnes Amelia bjuder nu mina läsare på hela 30% rabatt på hela sortimentet fram till den 21 december!

Rabattkod: Jul

Om ni uppger Jul i kassan får ni 30% rabatt på hela köpet!

agnesamelia-1523

Det var nog mest presenter åt mig i detta paket. Men Leon tittar intresserat på då jag packar upp.

agnesamelia-1547

 Jag skall fotografera inspirationsbilder till Agnes Amelias webshop och instagram. Här är en av mina favoritprodukter just nu. Nästan som babydoft på burk! Babydoft och mammadoft, lite mormor-farmor-doft, det finns någon härlig trygghet … jaa-aa, alltså jag vet inte hur de lyckas så bra med dessa dofter?! Men mm-mm, så gott det doftar och minnen från barndomen väller fram, och jag tvättar Leons matstol (och fyra kvadratmeter runtom;) och suckar och ler.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *