Love this post:Love this 15

lexington-8023

Härligt med fredag, hörrni! Vill ge er lite somriga bilder, om ni också, som jag, tycker att det är alltför kallt ute! (var är indiansommaren?!) Bilderna är från Lexingtons showroom och jag är ju extra förtjust i den fantastiska hängmattan för två..! Kanske nästa sommar..?

På tal om Lexington så vill jag tipsa om att deras höstkollektion trillar in, as we speak, på deras webbshop och i butiker. De har ju också i våras öppnat sin egen shop i Helsingfors! Är det nya läsare här? Hej, på er, bra att veta att jag är ambassadör för märket Lexington, har varit det i flera år. Superstolt över det. Just nu håller jag och de vid huvudkontoret rodda ihop ett event för mina läsare denna höst vid Lexingtons egna shop! Kul va! Jag ser sååå fram emot det, skall bli roligt att träffa er och njuta av ett lyxigt event!

Vi ses lite senare, vänner!

Ps. Lexington kommer senare i höst ut med en alldeles magisk vinröd, hellång sammetsklänning. Den är underbar! Bara ett tips om det är någon som har en fancy fest inbokad runt jul och söker klänning. Ska se om jag kan smyga fram nån bild på den klänningen, verkligen en pärla!

lexington-7998

Kollektionen på bilderna är alltså denna sommars..

lexington-7971

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *