Love this post:Love this 1

Hej kära läsare! Oj, så snabbt detta veckoslut gått! Igår gifte sig våra älskade vänner och vi fick njuta av ett så vackert bröllop. Kärlek, kärlek… Härligt att fira kärlek!

När jag var på Formex-mässan i augusti kunde jag knappt vänta på att få se PB Home:s monter (som jag kan tala om att var STOR!). Älskar, älskar deras möbler och inredningssaker. Själv har jag bland annat deras vitrinskåp och längtar efter att diska allt mitt antika Arabia porslin och placera allt det vackra i det vackra skåpet. Det är något så stiligt, tidlöst elegant men ändå hemvarmt med dessa möbler. Det roliga vid Formex var att när jag kom till PB Home:s monter, kom en av ägarna glatt emot mig för att hälsa och berättade att hon läser min blogg! Vilken glad överraskning! (man slutar aldrig förvånas). Bilderna är lånade från PB Home:s hemsida och fungerar som inspiration nu när vi renoverar och inreder vårt hus.

You may also like...

4 Comments

  1. Älskar också det mesta dom har! Dom har alltid så fina montar på mässan 🙂

    Kram Tess

  2. Härlig inspiration, vi håller också på och renoverar för fullt så kul med alla detaljer kramar Diana

  3. Så inspirerande bilder, vill styla om överallt just nu 🙂
    Kram

  4. Man blir så på humör att ändra om på allting här hemma när man ser på bilderna. Själv har jag just nu någon form av kudd-mani! Vill ha mera kuddar, och snart är jag rädd för att det svämmar över. Men inte kan man väl ha fööör mycket kuddar heller? Kan man ? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *