Love this post:Love this 15

Om vi backer lite.. I vår slog jag till och blev delägare till en liten sommarstuga utanför Umeå. Ni förstår, jag är ju en sådan som älskar att ha projekt pågång hela tiden. Helst då något att göra med mina händer. Åhhh, vad det har kliat i fingrarna att börja på någonting nytt! Hur min själ sjunger då jag blandar målfärg (Kalklitir, såklart!) och hur hela världen och allt det som inte är så trevligt bara försvinner. Och man ser hur vackert allt blir.

Gått runt på loppisar och fyndat ett och annat kul! Så spännande och annorlunda loppisen är i Sverige. Det fanns till och med ett bord med finsk porslin och sånt, det fnissade jag lite till.

En helg, innan jag åkte över med bilen, shoppade jag loss vid Legera. Kalklitir, färgen concrete primo, en matta från Nordal, snygg-lampan från Tine K Home (skall visa den senare) och vedkorg och kökslampa. Och doftljus såklart! Här skulle byggas bo!

Den svarta skinnmattan.

Medan jag målar spisen med Kalklitir och väggarna i stugan vita är laxen på grillen. Och doften från den alldeles fantastisk. Middagen avnjuts på terassen i vårsolen.

Mums!

Lite kvar att göra, men ÅH! så nöjd jag är med den gråa spisen!

You may also like...

2 Comments

  1. Berätta gärna mera om hur det fungerar att måla spisen med Kalklitir och om färgen har reagerat på värmen sen. Vår apfula/sotiga spis på villan borde få sig ett lyft.

  2. Va roligt att du köpt en sommarstuga!!
    GRATTIS 🙂
    Ska ju bli spännande att följa dess förvandling 🙂
    Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *