Nytt från TineK

Love this post:Love this 15

tinek-7242

Tittar in snabbt innan Leon vaknar. Även om små bebisar sover mycket så är det väldigt lite man hinner med, egentligen. Man kan inte ha några måsten att göra. Utan ta dagen som det kommer. Och det är ju rätt så skönt, då man förstår det.

Dock är jag inne i någon form av nesting igen och vill måla och pynja och fixa. Funderar på att måla sovrummet och “brasrummet” intill och ändra om. Inreda barnrum mm. (även om jag känner att ett “barnrum” är ganska onödigt ännu).

Så mycket man får till med lite nya (och gamla) kuddar, textiler och sånt. Gillade de stora, rosa TineK Home kuddarna så mycket att jag beställde några till. Ja, och en lykta, lampskärm och annat smått och gott hittade också hem till mig från inreda.com (älskar TineK Home!) Fårskinnet på golvet är från Asko och färgen är verkligen en favorit! Väskorna, som får stå som nattduksbord “hittade” jag i vårt hus skattgömmor då vi flyttade in. Sängen har jag fått av Fina Farmor.

Fick förra veckan inbjudan till TineK Homes pressvisning de har nu i juni, gissa om det vore roligt! Ååååh!

tinek-7249

Väggfärgen är Kalklitirs Palladio och lampan är Doloriet.

tinek-7257

Gunghästen flyttade in till detta rum då det ännu var sågspån på golvet.

tinek-7260

Fasettmugg.
Lanterna
Lampskärm.
Pennor.

Enjoy Light ljus, som brinner hos oss hela natten (speciellt mysigt då man byter blöja mitt i natten och inte behöver tända alla lampor)

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *