Love this post:Love this 0

Nu är vi hemkomna. Det har ösregnat nästan hela dagen. När vi renoverar är allt upp och ner. Alla går in och ut med skor på. Och det är helt okej. Sakta men säkert går det framåt. Men jag känner att jag behöver min hörna. Där det är någorlunda i sin ordning och finns vackert att se på, ni vet – nöd-vänlig-heter. Där det inte doftar sågspån. För det suger lite musten ur en att se en massa kablar som hänger hur som helst och man behöver sin energihörna.
För mig är det rummet intill vårt sovrum. Där kan man sjunka djupt in bland överdrivet många kuddar i den mjuka soffan. Tända brasa, eller åtminstone tända många ljus.

Alla är vi väl överrens om att Voluspa ljus är fantastiska? Jag älskar verkligen doftljus och kan inte få nog av dem. Märker bara då mina näsborrar vidgar sig och jag andas djuuupt. Sluter ögonen och fantiserar om att jag kunde rulla runt, skrattande, på en mjuk äng som doftade precis som min nyfunna favorit – doften “Saijo Persimmon”. Självklart kan jag tipsa om ett erbjudande på Voluspa ljus här!

Sommardoft nummer ett från DKNY! Sprayar ett stort doftmoln framför mig varje morgon och så dansar jag i det en stund. Tycker någon frågar mig dagligen om vilken parfym jag har, och det är alltid roligt. Den är gjord i begränsad upplaga och fanns här på erbjudande! Och så ljuvliga rumsspraydoften från Durance, min bil doftar av persika och det är så härligt att man blir riktigt vimmelkantig!

Att jag har en skål med tvålar i detta rum makes no sense, men den kom med upp till andra våningen då alla byggkarlar började använda toaletten i nedre våningen och ja, inget var fint och prydligt mera. Tvål som doftar Hubbabubba från Harrods, några härliga tvålar jag fick av Vackra Mamma (tror de är från Nice?) och doftande tvålar från Nordljus.

Men nu skall jag fortsätta med mitt, nämligen att plöja igenom en hög med inredningstidningar. Katten Domino sover på min mage och då och då suckar hon djupt. Hon låter nöjd över att jag är hemma igen och inte hela tiden påväg….

Sov gott, goa läsare!

ps. Fantastiskt roligt att ni är så många som tittar in här hos mig! På midsommarafton (årets slöaste bloggdag?;) var ni runt 4.500 besökare och nu har ni hållit runt 12.000 besökare i ett par dagar. Vi tog minsann kol på myten om att bloggarna får färre besökare mot sommaren.

You may also like...

8 Comments

 1. Ja, visst behöver man sin egen hörna och vackra tingestar att ta in med alla sinnen!
  Kram Jannike

 2. Älskar allt som luktar gott och är vackert att se på 🙂 stor kram Diana

 3. Jag är en av dessa nya och jag tycker din blogg är sååå himla fin och dina bilder woooowwww 🙂

  TREVLIG DAG söta fina 🙂

 4. Jag har aldrig provat just de ljusen men doftljus är en enorm förhöjare av mysfaktorn.
  Jag önskar att jag hade kunnat haft ett sådant rum där jag hade kunnat gå in och bara vara, samla kraft och slappna av. Vi får köpa nytt hus helt enkelt. Haha
  Ha en fin dag!
  Kram

 5. hengitys salpaantui kun näin kuvat!

 6. Åh, vilka underbara bilder. har kollat på era Gotlandsbilder mm, ni är GALET vackra allihop!!!
  Jag brukar ju läsa här inne men ger mig väldigt sällan till känna, så jag tänkte att det var dags 😉
  Kram Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *