När jag får välja

Love this post:Love this 0

Det har snöat ungefär en halvmeter snö idag (undrar om jag hittar bilen imorgon) och jag inte har någon lust att göra snöarbete. Måste man göra det varje gång det snöar? De tre första gångerna var spännande och roliga. Ikväll blir det istället brasa, en bra bok – kanske en film senare. Och tortillas. Ikväll blir det också bastu och det skall njutas för fulla puckar – snart bygger vi om hela duschrummet och bastun, bort med allt turkosa! Nu det blir en tid utan bastu…

Så imorgon bär det av till grannstaden igen för att ta in nya objekt och fotografera. På lördagen har vi allmänvisning vid det fina Aurora, Kannustalo-huset, vi har till salu. Kom förbi och titta, om ni har tid (från kl.12-15)!

Skall också in till Sköna Clara, vårens nyheter rullar in!

Duntossor härifrån (fick dem av jultomten och har inte sett mina fötter sen julen, så sköna att jag ogärna tar av dem), fårskinnsfäll från Länna Möbler som nu, by the way, kör en “sovrumskampanj” och har -15% på vissa produkter till den 22 januari – här kommer ni till kampanjen! Boken är Obsession av Martina Bonnier och dynan från TinTin Style.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *