Love this post:Love this 0

Det har snöat ungefär en halvmeter snö idag (undrar om jag hittar bilen imorgon) och jag inte har någon lust att göra snöarbete. Måste man göra det varje gång det snöar? De tre första gångerna var spännande och roliga. Ikväll blir det istället brasa, en bra bok – kanske en film senare. Och tortillas. Ikväll blir det också bastu och det skall njutas för fulla puckar – snart bygger vi om hela duschrummet och bastun, bort med allt turkosa! Nu det blir en tid utan bastu…

Så imorgon bär det av till grannstaden igen för att ta in nya objekt och fotografera. På lördagen har vi allmänvisning vid det fina Aurora, Kannustalo-huset, vi har till salu. Kom förbi och titta, om ni har tid (från kl.12-15)!

Skall också in till Sköna Clara, vårens nyheter rullar in!

Duntossor härifrån (fick dem av jultomten och har inte sett mina fötter sen julen, så sköna att jag ogärna tar av dem), fårskinnsfäll från Länna Möbler som nu, by the way, kör en “sovrumskampanj” och har -15% på vissa produkter till den 22 januari – här kommer ni till kampanjen! Boken är Obsession av Martina Bonnier och dynan från TinTin Style.

You may also like...

5 Comments

 1. Åhh, vad härligt med nya objektiv! Vad nyfiken jag blir på vad kan tänkas bli. .Själv går jag och klämmer och känner på en Eos 5D mark II men jag vet inte jag…det är ju en del pengar och New York – resan väger tungt den också. 😉 Tack för all inspiration!

  1. Hello Mary! I detta inlägg då jag skrev om objekt så menade jag hus-objekt:) Men vi har faktiskt ett nytt kamera-objekt på lut, i slutet av januari kommer den till oss (mer om det sen). Kan VERKLIGEN rekommendera Eos 5D mark ll. Den fotar jag med:) Kram!

   ps. här finns lite tankar…:
   http://malenami.indiedays.com/2011/04/21/canon-eos-5d-mark-ii-vs-60d-vs-550d/

 2. Hej Malena!
  Läste det här inlägget i dag på moronen och var sen lite senare en sväng till Sello här i Esbo. Besökte bl.a. Oliva (härlig inredningsbutik) och de hade ett par såna här duntossor för -50 % och ännu till i storlek S. Gissa bara om jag slog till och har haft dom på hela kvällen…helt sjukt sköna o varma. Kram!

  1. Vilket kap! Skönaste är de nog:) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *