Love this post:Love this 27

Några bilder från innan jul i Dalarna.

Härliga Svärmor fyllde år och vi tillbringade några dagar i staden, där många hus har samma röda färg. För mig, som kommer från Finland och mest egentligen besökt Stockholm och Malmö och så, är förundrad över hur mycket jag sett av vårt långa grannland de senaste åren. Hade jag inte kunnat föreställa mig ens i mina vildaste fantasier, att livet skulle ta sig an en sådan sväng. Och hur allt flätas ihop på ett konstigt sätt. Så naturligt och förunderligt. Exempel: Förra julen firade vi i Falun. På mellandagarna var JAG ute med min ungdomsbästis och hennes gäng i Falun vid Bishops arms. För hennes man är också en dalmas och de firade julen där. Och igår, när vi var i Jakobstad, här i Finland, och jag talade om hur Mattias kunde köra, sa han att han nog visste, då han varit här så många gånger på arbetsresor. Innan vi ens träffats.

Och inte nog med att jag har fått en skatt i form en fin man vid min sida. Och Leon fått en till förälder, som funnits där sen innan han ens kunde tala och som ger en sådan enorm trygghet och så mycket kärlek.

Så har jag också fått en storasyster och hennes dotter. Och Leon en faster och kusin. Och det är en sådan rikedom. Det är med stor glädje jag ser Leon njuta av dessa två!

Och snart har vi en liten till att älska och ta hand om i familjen.

Ni vet då man läcker… En bild utan filter så att säga;)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *