Myspys morgon

Love this post:Love this 21

home-7946

Mmmmm! Körsbär och fotoalbum. Skall limma in bilder från Leons dop.

home-7926

(haha, katten Domino fotobombar oss)

God förmiddag, tisdag! Snart skall vi iväg till rådgivningen. Det är sååå spännande att få set hur mycket Leon har växt – jag tycker han blivit så lång! Och stora pojken är han också nu, insisterar att sitta i famnen och protesterar högt om man tar honom för en beibi. Märker att han har en växtspurt nu igen, vaknat många gånger per natt och är hungrig. Önskar  att min kropp hinner med och kan ge honom den mat han behöver. Nu just känns det som om det ända jag gör är ammar och jag hoppas han får i sig tillräckligt.

Leon är så rolig, han smackar högljudt då han är hungrig, skrattar (ljuvligaste ljudet i världen) då man killar honom eller pussar i nacken och då jag borstar hans hår och säger “aaaaiiijjj…” så härmar han mig och säger “aaaaaa”.

home-7947

Vad tycker ni om min nya pouf? Snitsig eller hur? Hade först tänkt mig en vit (och kanske ännu också köper en sån) men är supernöjd över denna i silver! De finns på rea vid Zoco Home nu. Man kan ha den till en fotpall eller som ett litet bord att ställa en bricka på. Och sen till barnrummet kommer den att vara jätte fin!

home-7922

Små tårna.

home-8016

Men nu, nu skall jag fortsätta med mitt…. Vi ses lite senare!

(och oooooh, glömde nästan! Jag har en riktigt superduper tävling påkommande i dagarna, stay tuned!)

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *