Love this post:Love this 20

modesto-4346

Även om vi plockat bort julgran och ljus och ser framemot våren, kan jag inte låta bli att sakna ljusen som lyser svagt och mysigt då det är mörkt. Jag är säkert den sista att skaffa dessa, men nu har jag äntligen de svenska Iris Lights/Modesto hemma hos mig. Och fler blir det nog säkert. Kan tänka mig att dessa är tacksamma att ha de nätter, sen i vår, då man vakar mycket. Mysigare med ett sådant ljus istället för att tända taklampan då man skall amma eller springa efter flaskan, byta blöjor eller bara gosa.

Hoppas ni har vilat och fått mycket energi detta veckoslut, så tar vi måndagen med storm! Kram!

modesto-4347

modesto-4349

You may also like...

8 Comments

 1. Jag bara älskar dessa Iris lights/happy lights (kärt barn har många namn!!). Har mina tända varje kväll och även vår yngsta familjemedlem har en egen liten slinga ovanför sin säng!

 2. Ja, jag älskar mina ‘Happy Lights’ med, vill ha ljusslingor i varje rum i huset (förutom det allra minsta kanske, hahaha). Ska köpa en ljusslinga till brorsan i helgen, i fina vinröda nyanser, ser fram emot det!

 3. Sådana har jag satt i Alfreds takfönster, jag valde de i blånyans för de passar bäst i hans rum. De är supermysiga och nu vill jag ha sådan till vårt sovrum också. I Alfreds rum har jag de som nattlampa eftersom han gärna vill ha något som lyser lite när han sover. Jättemysigt!

  Kram

 4. Älskar dessa lampor! Man kan tända dem fast mitt i sommaren, och de skapar genast en jättehärlig stämning, utan att vara det minsta julaktiga. Mysfaktor 100! 🙂

 5. Jag är så sugen på att klicka hem egna, har kikat på dem länge länge men inte kommit till skott.

 6. Jag funderar fortfarande på om jag skulle köpa happy lights och byta ut någon ljusslinga här hemma.
  Men kan inte riktigt bestämma vilka färger jag vill ha.

  Väldigt fina bilder på dig =)

 7. ÅÅÅ jag bara älskar dessa! Har redan två slingor och fler kan det nog bli. Perfekta nu när man tar bort alla juleljus men det ändå är mörkt hela tiden 🙂

  Kram
  /Vivvi

 8. Det är verkligen härligt med mysbelysning och ljusslingor är perfekta för att få till det där lilla extra. Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *