Love this post:Love this 1

zinna-6858

zinna-6872

Ah, vad man blir glad när man kommer in till Zinna på Storgatan! Det har kommit in så mycket nytt och jag tittar runt och planerar och planerar…. räknar och funderar. Man vill ju ha allt! Är igång igen med att fylla på min visionboard med inredning och ideérna flödar! Så har Zinna fått in så mycket Lexington kläder också. Kärleken är ett riktigt Lexington-fan som jag (ibland kanske lite påtvingat då jag släpat hem skjortor, chinos och shorts åt honom, haha!) och gillar deras fräscha skjortor i bra kvalité.

zinna-6880

zinna-6885

zinna-6622

Miss Ellen brukar också underhålla i butiken…

zinna-6861

You may also like...

9 Comments

 1. Vilken härlig butik, måste titta lite mera på Lexingtons kläder ser ju jättefina ut.

 2. Mycket nytt “vill ha” saker finns det alltid på Zinna! Alltför mycket! Det är alltid lika underbart att träda in i denna oas. Underbar betjäning är heller inte en nackdel och det får jag alltid här! Tack Maria!

  Underbara bilder som vanligt, Malena! Tack för dem också!

  Kram!

 3. Åhå, så nu är det Lexington som kör driver bland bloggare. LIte fånigt av er som inte säger att ni rätt o slätt är sponsrade. Sluta bara säg att allt är så fantastiskt fint. Flera bloggare tycker plötsligt att exakt samma saker är fina. Vi fattar. Jag börjar se alla bloggar som vanliga reklamblad istället för personlig smak och tips o råd. Ni gräver er egen grav.

  1. Tack för din åsikt Sanna!:) Om du kikar lite tillbaka i bloggen så ser du att jag alltid gillat Lexington. Precis som jag gillar t.ex Hunkydory och Odd Molly. Mitt andra blogginlägg – ever – var om Lexington… och så har det hållit på:) Har i tiderna också jobbat i en klädaffär som sålt Lexington (och Odd Molly, Boomerang, Henri Lloyd, Tommy Hilfiger, Koola Anna osv…). Zinna är en härlig inredningsaffär i staden Karleby, min hemstad, som säljer många olika märken – av dem Lexington. Ville inte i detta inlägg pusha på just Lexington (fast jag är Finlands ambassadör för Lexington sedan förra hösten) – och gräva min egen grav? – utan det var endast för att visa hur fint de har det vid Zinna. Jag tycker att det är jätte synd att du tänker så. Ha det bäst!

 4. Härlig butik men en ljuvlig mix. Jag gillar också lexington, speciellt så här till sommaren. Har Zinna nån nätbutik? Det blir lite långt att ta sig dit från Hfors…

 5. Åh, vad mycket fina saker! Så somrigt och fräscht med blått och vitt.

  Kram Daniela

 6. Tycker mej också ana att blogginläggen smittar av sej. Fast så farligt är det inte.

  Allt snack om lexington och visonboard (stavning? får mej osökt att tänka på en viss Isabella Löwengrip..

  Vill bara säga att du har jättefina bilder på bloggen!! Även fast jag inte delar din klädsmak så tittar jag in ofta för att se dina fina foton! Jättebra blogg du har!

 7. Hejsan! 🙂
  Undra bara om du nångång ha titta in hos N-Style i Kokkola?
  Lite liknande som Zinna tror jag..

  1. Men vad kul, dit skall jag gå! Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *