Möten jag sett framemot

Love this post:Love this 15

Hade redan i helgen planerat att jag skulle ha gjort ett “en-bild-i-timmen-inlägg” denna onsdag, men visste ju inte då om att jag skulle vikariera. Man kan ju inte börja fotografera mitt på en matte-lektion heller. Men så ni vet att ett sådant inlägg är i tankarna och det är ju tanken som räknas, eller hur?

Idag har jag alltså vikarierat vid lågstadiet och efter skolan kom pappa och hämtade mig. Vi åkte till Jakobstads kontor för att fotografera ett hus och sånt. Hade ett litet möte med herr Kalle Ulff också, vi snackade konst, visitkort och websidor. Lunchade vid Epoque med de andra ståtliga herrarna på bild. Epoque är underbart, första gången jag besökte stället! Fantastisk lunch och vacker interiör. Värt ett besök, trust me!

Efter en stund vid kontoret drog jag iväg på ett annat möte jag sett mycket framemot!

Vilsamma och trendiga After Eight Café. Där man får studierabatt.

Träffade dessa sköna damer.

Ni vet människor som tar så mycket av ens energi. De man blir så trött av? Ja? Och så vet ni dessa människor som ger så mycket god energi, batterierna blir fulladdade, så mycket gott att det pirrar i magen, man sköljs över av vackra tankar och det där leende på läpparna man ännu har två dagar senare när man tänker på dem. Så är dessa två. De ger en leendet. Och säger saker som “sluta aldrig glänsa som du gör!”.

Inte nog med det, vi pratade business också. Mer om det får ni veta senare.

 

Fick besöka de tjusiga damernas kontor.

Och det var väl det vackraste kontor jag sett i hela världen. Jag tror jag skall skicka dem min resumé imorgon.

Verkligen en lyckad dag! Nu skall jag försöka hålla ögonen öppna ännu en liten stund, återkommer senare med dagens outfit:)

Küss!

 

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *