Min arbetshörna

Love this post:Love this 0

Idag välkomnar jag er hem till mig för att ta en titt på min lilla arbetshörna. Ja, här sitter jag oftast. Vid arbetshörnan. Platsen, skrivborden och stolarna har bytts några gånger. Kände att jag inte fick ro i den ofärdiga “matsalen”, tillfälliga arbetsrummet, med en massa flyttlådor liggandes huller om buller. Men lite tog det emot att flytta upp datorn till rummet bredvid vårt stora sovrum, vill inte ha tv:n och datorer nära dessa rum. Här skall man ha lugn och ro. Här skall man andas. Men vet ni, det blev ju hur bra som helst! Nu använder vi detta rum hela tiden! Brasan och ljus är alltid tända, tidnings- och bokhögarna blir bara högre. I detta rum arbetar vi, utvecklas, njuter och fördriver tiden.

Hej och hallo nya vecka och alla ni goa läsare!

Vad trevligt att ni tittade in, jag blir så glad av alla era kommentarer – bara ni visste hur mycket jag uppskattar och hur roligt det är att ni tar er tid att lämna en liten hälsning till mig!

Fårskinnsfällen är härifrån och den tar jag med mig vart jag än går, nästan. Tänk. Det är ett halvt år sedan jag stod i detta rum och hoppade jämfota och klappade händer av förtjusning (och grät lite också) när jag och Lillebror drog bort plastmattorna och dessa golvplankor uppenbarade sig…

Triwa håller reda på tiden åt mig. Tröjan kommer från Hunkydory/TinTin Style (har den i storlek M), jeansen är Systerysters från H&M och tossorna är EMU.

Bockarna till skrivbordet gjorde vi själv. Utan att mäta. Så. Jo, det blev som det blev med det. Men nästa helg gör vi nya och dessa bockar får stå under det tillfälliga matsalsbordet (en dörr:).

Vet att ni är nya läsare här varje dag och för ni som undrar så blev vi med hus för ca ett halv år sedan, nu i februari fortsätter vi renovera… Ni kan kika in på kategorin “Vårt hus” om ni vill se mera.

Nu skall ni ha en riktigt härlig dag, bästa läsare! Kom ihåg att vara snäll mot dig själv!

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *