Love this post:Love this 0

Idag välkomnar jag er hem till mig för att ta en titt på min lilla arbetshörna. Ja, här sitter jag oftast. Vid arbetshörnan. Platsen, skrivborden och stolarna har bytts några gånger. Kände att jag inte fick ro i den ofärdiga “matsalen”, tillfälliga arbetsrummet, med en massa flyttlådor liggandes huller om buller. Men lite tog det emot att flytta upp datorn till rummet bredvid vårt stora sovrum, vill inte ha tv:n och datorer nära dessa rum. Här skall man ha lugn och ro. Här skall man andas. Men vet ni, det blev ju hur bra som helst! Nu använder vi detta rum hela tiden! Brasan och ljus är alltid tända, tidnings- och bokhögarna blir bara högre. I detta rum arbetar vi, utvecklas, njuter och fördriver tiden.

Hej och hallo nya vecka och alla ni goa läsare!

Vad trevligt att ni tittade in, jag blir så glad av alla era kommentarer – bara ni visste hur mycket jag uppskattar och hur roligt det är att ni tar er tid att lämna en liten hälsning till mig!

Fårskinnsfällen är härifrån och den tar jag med mig vart jag än går, nästan. Tänk. Det är ett halvt år sedan jag stod i detta rum och hoppade jämfota och klappade händer av förtjusning (och grät lite också) när jag och Lillebror drog bort plastmattorna och dessa golvplankor uppenbarade sig…

Triwa håller reda på tiden åt mig. Tröjan kommer från Hunkydory/TinTin Style (har den i storlek M), jeansen är Systerysters från H&M och tossorna är EMU.

Bockarna till skrivbordet gjorde vi själv. Utan att mäta. Så. Jo, det blev som det blev med det. Men nästa helg gör vi nya och dessa bockar får stå under det tillfälliga matsalsbordet (en dörr:).

Vet att ni är nya läsare här varje dag och för ni som undrar så blev vi med hus för ca ett halv år sedan, nu i februari fortsätter vi renovera… Ni kan kika in på kategorin “Vårt hus” om ni vill se mera.

Nu skall ni ha en riktigt härlig dag, bästa läsare! Kom ihåg att vara snäll mot dig själv!

You may also like...

15 Comments

 1. Vilken fin arbetshörna! Och att ha kaminen precis bredvid sig kan inte vara så tokigt. Tröjan är jättefin, man får lite vårkänslor. Tack!
  Ha en fin dag! Linda

 2. Ni får det så fantastiskt fint i erat hem ,har följt din otroligt inspirerande blogg i ca två år & den är en favoritblogg………bara så du vet 🙂

 3. Härliga färger! Och vilken fin bord!

 4. Bordet blev ju hur underbart som helst! Har själv funderat i snart ett år på att bygga ihop ett likadant men nu när jag ser hur slutresultatet skulle bli kan jag knappt vänta med att ta sågen (och måttbandet ;)) i handen. En härlig början på en ny underbar vecka Malena!

 5. Riktigt häftigt databord ni har fått till!

 6. martina gebala

  Oj vad tiden går, kommer ihåg hur lycklig du var över golvet för ett halvt år sedan.. 🙂 Kram

 7. Så fantastiskt vackra golv ni har!
  Och tröjan blev jag helt kär i, så otroligt fin och vårfräsch (precis som dig). 🙂

  Kram Jeanette

 8. Den arbetshörnan går inte av för hackor! Fint!

  Linda

 9. grymt snyggt!! jag äskar bordet!! det är e sådan starquality på dig!!

 10. åh så fint!
  härliga arbetsyta …

  och du är så söt! snyggo!

 11. Oj va fint och mysigt du har 🙂 vi har världens fylaste arbethörna. Jag måste berätta att jag har läst fel allt idag och tänkte att “kan man faktiskt ha emu trosor” Men efter två-tre gånger fattade jag att du pratar ju om tossorna 😀 😀 😀 kanske jag ska skaffa glasögon 😀

 12. Vad härligt det ser ut med kakelugnen intill! Och vilket hårsvall du har! Fiiiint!

 13. Ooooh lika härliga inlägg…som vanligt! 🙂
  Det är alltid lika mysigt att komma in på din blogg och inspireras av alla fina bilder, härliga text och din underbara stil…
  Vilken fin arbetsplats du har! Där inne bredvid kaminen blir det riktigt varmt och skönt nu i vinter att sitta 🙂

  Ha det gott och Kram!
  -Erika-

 14. Vilket FINT databord!!!! Ett sånt skall jag ha! Varifrån har ni köpt glasskivan? Tack för en finfin blogg!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *