Love this post:Love this 19

malena-3920

Ni som följer mig på instagram (användarnamn: Malenami) såg att Marrakech kaklen kom för en stund sedan. Nu är alla lådor uppradade i vardagsrummet och väntar på att bli behandlade (det skall göras innan man lägger dem på plats, kan läsas här) och så att vår byggkarl Pekka kommer. Beställde två olika kakel till toaletterna och är nöjd! Med alla andra rum är jag mycket säker på hur allt skall bli och vilka material, färger, mål och tapeter som skall användas, men med toaletterna är det annorlunda. Hade tänkt kakla väggarna, sen ändrade jag mig och funderade på panel, sen panel och tapet och nu har jag landat på målade väggar. Tror dock jag ser det då golvet är på plats. Skall visa mer av kaklet senare, men ville ge er en liten sneakpeak.

malena-3921

malena-3922

You may also like...

7 Comments

  1. Ojojojj.. Det är ju exakt dessa jag gått å drömt till mitt kök/lilltoa/överallt!! Du har bra smak du Malena! 🙂

  2. Underbara färger!

  3. Oj ska bli kul att se mera av kaklen, de ser ju ut som godis! Och lycka till med renoveringen!

  4. Ska genast leta upp dig på insta å följa! Kram från skottland

  5. Meillä sama tyyli suunnitteilla alakerran vessaan. Kaakelikeskuksesta löytyi yksi kiva laatta, mutta Metsänkylän navetasta vielä kauniimpia. Nyt vain pitäisi osata päättää… 🙂 Neliöhinta on aika kova. Mistä te laattanne löysitte?

  6. Greatest Design i ever saw. we have some related in our floor from Vileroy & boch named “Alt mettlach”.

  7. Jag vill ha liknande i hallen, som en lång matta ungefär – problemet är väl bara att de är så mycket tjockare än allt annat golvkakel, så man måste isåfall trixa en massa. Hm. Fantastiska är de iallafall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *