Målat pojkens rum – blandat Sand och Antique Bleu

Love this post:Love this 24

kalklitir-0163

Ja, då var vi hemma igen! I helgen har jag gått som modell hos By Pia’s Design med några andra underbara kvinnor och vi hade det så roligt – skrattat och rörts till tårar om vartannat! Ni skall få se massor med bilder snart!

Men först upp är Leons rum. Målade hans och vårt sovrum – de rummen ligger brevid varandra och för mig är det viktigt att färgerna i rummen passar varandra. Så jag blandade Sand i Antique Bleu (ungefär hälften och hälften) från Kalklitir, för att få samma underton i Leons rum som vårt. Och det blev SÅ fint! (tur skär inte färgen heller med golvet;)

kalklitir-0150

Ursäkta troskanten.
kalklitir

Kofta ChillNorway, topp på rea från H&M och boyfrendjeans några år gamla, liknande finns på H&M.

stokke-9568

Soffan i ett hörn med många dynor och sköna filtar. Lade också upp ett fönsterbräde. Leons säng gjordes större, madrassen byttes ut. Att ha hjul under sängen är guld värt! Inte för att jag boxerar honom runt huset med sängen utan mer för att lite gunga, då han skall sova. (Brio har också jätte fiffiga “tassar” man kan ha under sängbenen). Än väntar jag på en härlig mobil från Farmhouse shop, en matta och sittpuff från Nordljus och smått och gott från Inreda och Vaunuaitta. Igår gick jag loss på Ikea och handlade lite leksaker, lekmatta, men glömde självklart dessa härliga! (psst, har ni sett Ikea soffan, Stocksund, som kommer i oktober? Kika här)

Nu skall jag gå igenom helgens bilder, så länge Leon sover.

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *