Lycka är att

Love this post:Love this 0

Sökte efter korgar till att ha alla kamerakablar i och Sunds blomaffär (besökte Coccola-affären) har så mycket trevligt att köpa till hemmet!

Hej på er, finingar!

Ni vet ju hur jag brukar unna mig själv blommor nästan varje vecka? Tycker mig se världen skratta i de vackra bladen, färgerna och formerna. Efter denna veckas bravader, som fått en att sitta i ett stirr i väggen-läge när man kommer hem och så fortsätta jobba, jobba, så bad jag de snälla på Sunds Blommor att göra mig en riktigt härlig bukett!

En vårigt sprakande, en man blir lugn och glad av.

När hon var färdig med blombuketten stod jag bara och blinkade en stund..

Vilken bukett!

Har väl aldrig gått hem med något såhär vackert förr! Underbar! Sitter nu vid datorn och buketten tio centimeter ifrån mig. Snusar på den hela tiden. Och ler. Tänk att man kan bli så innerligt glad över blommor!

Hann med en snabb bild på mig själv idag! Vinden var så mild att jag trivdes med min Love Forever väst. Och solglasögonen. De får man inte glömma.

Rabattkod till den som vill!

Det var någon som frågade om jag kunde fixa rabattkod till Nordljus och det kan jag! I fix for you! Med koden: HAPPY får ni 20% på varor till ordinariepris i sju dagar (från den 22-28.2.2012) vid Nordljus nätshop! Jippii!

Tycker jag är inne där och klickar hem något varje dag, nästan! Som nu har jag funderat på att köpa ett helt lager med Yankee Candels-ljus och knoppar eller allt härifrån! Sitter dock och ruvar på rabattkupongen vi fick på Emmas bloggevent! Den är en baddare och skall användas till någonting häftigt, som Beach House lakan t.ex!

Så fick jag också Jurliques nya ros-produkter på posten idag! Klappar händer och hoppar jämnfota! Jag har haft så bra tävlingar på bloggen på sistone och tycker absoluut att någon av er kunde vinna dessa härliga produkter och kanske en ansiktsbehandling? Jo! Håll ögonen öppna så dyker det nog upp en tävling snart.. 😉

Och vad jag skall göra ikväll? Jo, jag skall läsa bloggen Fru N och Villa Någorlunda som jag blev kär i efter att Livsglitter tipsat om henne. Ni skall ha en trevlig kväll!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *