Love this post:Love this 10

Vad jag än bläddrar i för inredningstidningar och kollar runt på nätet så känns det som om Luis Ghost skulle förfölja mig. Har fått lite pippi på den genomskinliga stolen från Kartell. Vill inte ha många, men kanske till skrivbordet. Fast.. Vet dock inte om den passar sig med Boknäs-skrivbordet, nej. Kanske brevid ett kaffebord. Tycker det är något elegant med dessa stolar. Har någon av er dem? Är de bekväma?

Sen gillar jag också Emecos stolar, så snygga! Till matsalsbordet då. Om det inte blir Engleson.

Ni kanske läser mellan raderna att renoveringen fortsätter och våra blickar riktas mot köket och matsalen (som vi skall slå ihop).

You may also like...

13 Comments

 1. Hei skjønne deg!
  De stolene er helt vidunderlige! Vi har noen som ligner der hvor jeg jobber (http://www.living.no/newsread/products/Detail_1.aspx?id=2945), som er mye rimeligere, men uten armlen. Fine de også! Vi har desverre ingen nett-butikk, jeg ville bare vise deg:) Ha en god natt, og takk for din fine fine blogg!
  Klem fra Angelin:)

 2. Annie Dahlbeck

  Såå snygg! Min mamma har lampan i genomskinligt! Också såå snygg! Ljuset som kommer från den när den är tänd är helt magiskt ❤❤❤

 3. Stolarna är underbara kram Diana

 4. Älskar Ghost – eller ja…jag älskar de mesta prylarna från Kartell!

 5. Jag tycker också att den stolen är jättefin och funderar även jag på att ha en vid skrivbordet.
  Elegant!
  Kram Jannike

 6. Jag skulle säga att Luis Ghost är rätt bekväm, men jag undrar ifall man verkligen vill sitta på dom en längre tid.. Känns faktiskt lite mer som ett konstverk där den står i mina föräldrars hall 🙂

 7. Vad intressant det är att följa med när ert hem växer fram! Vi har Kartell Ghost stolar åt barnen och de är väldigt bra och stabila barnstolar. Jag var sugen på en likadan i vuxenstorlek, men till sist avgjorde prislappen och det blev en Elizabeth istället. Jag är väldigt förtjust i den, men såhär vintertid har jag ett skinn på den för annars känns den litet kall att sitta på. Här finns litet mera info om du vill läsa: http://envackervardag.blogspot.fi/2011/10/ett-budgettips.html Ha det gott!

 8. Vi hade hela festsalen i skolan som jag gick i på G18. Dom är väldigt bekväma tycker jag, inte som vanliga skolbänkar precis. 🙂 Så ja! Go for it! De är ju så tidlösa och passar in överallt.

 9. Love it!
  Har den helvita varianten här hemma. Den står vid en sekretär i lilla dotterns rum. Älskar som sagt stolen:) Kolla gärna in i kategorin barnrum.

  Kram

 10. Joo de Finns här hemma och jag har fårskinn på dem ibland. Sköna, bekväma stolar 🙂 /K

 11. Den förföljde mig med, likt ett spöke 🙂 Nu står den vid vårt skrivbord här hemma och jag älskar den! Bekväm för att vara obekväm skulle jag vilja säga 🙂 Och tålig! Två vilda barn som klättrar på den och den ser fortfarande sprillans ny ut. Här ser du den på plats: http://www.bloggfamiljen.se/matplatsen/?p=59717

  kram Victoria

 12. Har den jag med, eller två. Har haft dem i hallen, men de har nu fått flytta ut på balkongen, eftersom de passar både ute och inne. Annars tycker jag att de är bekväma också!

 13. Snygga JA! Sköna NEJ! Har en som skrivbordsstol vid ett skrivbord jag aldrig sitter vid! Rekommenderar dem som ett snyggt stilleben och extra stol, inte som en stol att sitta länge på. Ev. Kan något mjukt hjälpa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *