Love this post:Love this 15

myhome-4980

Efter att man städat ut julen känns det att man vill ha lite nytt. I och med att rummen blir färdiga en efter en, i vårt hus, (i mycket mer långsam takt än det låter i denna mening), skall de också fyllas med möbler, mattor, kära saker, tavlor, bilder, blommor osv. Mycket gammalt och lite nytt. Den gamla järnsängen, som var tusen gånger bekvämare än jag någonsin kunnat föreställa mig, får nu bo i Rummet Victoria som nu fungerar som ett gästrum (välkommen till oss!) och ett rum för mina kläder. Vi håller på att riva i gamla bastun, som sedan kommer att fungera som en walk in closet (ni förstår ju hur jag längtaaaar!).

myhome-5031

Vårnytt i sängen, där jag oftast sitter och bloggar nu för tiden, är denna underbara kudde från DAY Home. Älskar färgen! Tänk att så lite kan göra så mycket! Ja, ni som har “day-öga” ser att nästan allt på sängen är från DAY Home. Alla kuddar, sängöverkast och filten. Fårskinnet är från Länna Möbler och den stora gråa kudden, längst bak är från H&M. (och så finns där några från Madam Stolz och TinekHome)

myhome-5014

Väggarna är målade med Kalklitir, färgen Palladio. Jag så otroligt nöjd!

tinek

Jag har inte än hängt upp något på väggarna, då de är så fint nymålade, så tavlorna jag målat och bilderna får vänta en stund. Fasettkoppen är från Legera, pennorna likaså. Från TinekHome.

myhome-5027

De gamla kappsäckarna, fungerar som sängbord och är fynd jag gjort för några år tillbaka.

dayhome

Jaja, lite jul har jag väl kvar. Hyacinterna mest för att de ännu blommar så vackert och sprider gudomligt god doft som tar över den nymålade lukten (vi målade trägolvet med Betolux).

myhome-4990

Nu skall ni ha en riktigt underbar eftermiddag, jag tittar in lite senare ikväll!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *