Love this post:Love this 19

lexington-3426

Lexington bjöd på en lugn oas mitt i förra fredagens ståhej. Det vankades te och goda bakelser och givande pratstund. För er nya läsare så kan jag tala om att jag varit Lexingtons ambassadör redan i några år. Något jag är väldigt glad och stolt över. Vi prickade i  datumen för när jag skall vara med på julförsäljningen vid butiken Zinna (alltid lika ljuvlig stämning, det är då julen börjar påriktigt!). Får se om jag hinner, kommer från Brian Tracys föreläsning i Tallin då, hoppas tågen är i tid. Och så tittade vi på när jag skall komma och se höstkollektionen i januari.

Nu var jag dock och bekantade mig med vår- och sommarkollektionerna. Kan säga att den är fantastisk! Lakanen, överkasten, kuddarna, servetterna och allt var så fint. Fick mig att riktigt lääängta till våren. Även om jag på samma gång längtar till julen just nu, men det blir lite knasigt då man får se alla underbara kollektioner i förväg. Och vårjackorna var såå fina, härliga tröjor och klänningarna, jaa klänningarna, verkligen vackra! Där  fanns en maxiklänning som jag drömt om nu två nätter. Jag får inte ännu visa er bilder, men snart..

Så hade ju flickorna hört mig i radio och var så glada över nyheten om att jag är gravid. Så det blev en del babysnack och en hel del ojande (det var mest jag som ojade mig) över Lexingtons Babykollektion. Jamen ni ser ju själva hur gosig den är..!

lexington-3401

lexington-3404

lexington-3405

You may also like...

7 Comments

 1. En del saker i livet är lite mer lyx och flärd, och just Lexingtons kollektioner tycker jag känns riktigt lyxigt och genomtänkt. Och du kan säkert gissa hur avundsjuk jag är på dig som har turen att få vara med i Lexingtonfamiljen på det där sättet. Myyyys. Och ja, Babykollektionen är “to-die-for” 🙂 Kram

 2. Tout en douceur !
  Bises

 3. Oh vilka fantastiskt fina saker! Har själv likadana Lexington koppar i bege samt deras tallrikar och pannlappar i samma färg. Så fint allting! 🙂 må gott!

 4. Ojojoj alltid så fint från Lexington och roligast av allt är ju att köpa barnprylar….jisses så mycket fint 🙂

  TREVLIG KVÄLL söta fina du 🙂

 5. Alltså de där björnarna skulle kunna vara det sötaste jag sett på länge. Attans att man inte har en liten en. haha

  Kram

 6. Väldigt fina!

 7. Vet du jag blev SÅ otroligt glad när jag hörde att du var gravid. Så att jag var riktigt glad i magen hela dagen, så som det var en riktigt god väninna som berättat nyheten, och då har vi ju bara träffats en gång. Massvis med gratulationer! Det är så otroligt spännande med en baby i magen. Kvinnokroppen är så fantastiskt och det är ett sånt mirakel att en baby verkligen bor inuti ens mage… Hoppas du får fortsätta må bra och vara lika strålande vacker och välmående som du ser ut på bilderna 🙂 Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *