Låta Antoinette klicka hem

Love this post:Love this 0

Det är häftigt då ens egen smak börjar ta sin form. Vet redan hur huset kommer att se ut då det är färdigt renoverat och inrett. Vet att det blir vackert och jag kommer att njuta av det något otroligt. Jag vill bada i ljuset – mycket vitt och beige (Om man inte har öga eller kan inreda så kör med vitt;). Men så smyger sig en liten tanke på. Kunde man inte ha det mera färggrant och crazy? Jag har alltid bott ihop med någon och egentligen inte tagit ut svängarna i inredningen nångång. Aldrig haft dendär studentettan med trasmatta, andrahandsbokhylla från Lundia, gardiner av farmor, stolar från loppis och skrivbord från Ikea. Tre gafflar och instant kaffe. (Shit, vad jag saknar studietiden nu.. igen:)

Håller nu på med gården (asfalt skall bort och växthus är ett måste, fast man bor i stan) och något i mig ser till att alla trädgårdsstolar (stolarna) är olika färg och form. Och bordet är egentligen inget bord. Filtarna man kan ha runt benen på sena kvällen, då myggen kommer, är alla olika – grälla färger.
Men jag har märkt att det bor en liten Marie Antoinette i mig som rebellar mot vitt och allt som heter chabby chic och lantligt. Hon vill ha city chic och murriga färger blandat med roliga färgklickar. Och lite crazy tingester. Hon säger saker som, det är ju ditt hus, klart man skall kunna rita på väggarna om man tycker! Livet är så kort!

För att låta min Antoinette ta ut lite i svängarna fick hon klicka hem turkosa keramikskålar (-15% ännu idag). Ville också visa upp den fina Coca-Cola flaskan Jean-Paul Gultier designat. Har dock inte ännu druckit den. Tycker den är så fin. Och ja, lyktorna i träden har jag gjort själv med en oljelampskupa, lite ståltråd och uteljus.

Så går vi in och tittar….!

Här ser ni början till bastu och dusch. De gamla fönstrena hittade jag i vårt uthus. Tror att det blir bra. Funderar ännu på om jag skall ha Marrakech golv, ett vackert gråvitt Voltaire-kakel eller Victorian tiles. Måste bestämma mig snart eftersom leveranstiden kan vara lång.

Hittade inspiration från detta härliga hem (bild:Sköna Hem)

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *