Love this post:Love this 26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi tog en lång morgon idag. Riktigt skönt att börja veckan så. Leon fick förra veckan två käktänder och de stör hans nattsömn en aning. (och min nattsömn, men jag är van att inte sova längre) Men när klockan blir sju, är han pigg som en mört! (fast han varit gråtig hela/halva natten) Och så glaaad! Han nynnar och trycker mig på näsan för att se om den säger “tuuut!”. Skrattar till och rullar över mig. Sedan blir det kurragömma. Som här på bilderna. Han drar filten över huvudet och fnittrar tyst. Om jag inte säger något, viskar har “kaakkkaaaaa…!” (kukkuu).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fick min beställning från Desenio idag, massa fina posters! Skall visa dem då jag hängt upp dem! OLYMPUS DIGITAL CAMERAOch silkestoppen!

Vet ni, min dator gick sönder förra torsdagen. Gissa om det isade till i magen med tanke på alla babyfoton jag har på datorn! Fyyy! Men tydligen skall allt gå att rädda och de fixar min dator nu på Anvia (tack för det!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Härliga hotell-prassel-prassel-lakan från Jotex, Leons trasa från Littleheart (de har också sköna lakan till barn). Posters från Desenio, topp från By Malene Birger. Lampan är gammal och målad med Kalklitir, lampskärmen Tine K Home. Smycke Efva Attling. Brillor från Sköna Clara.

You may also like...

1 Comment

  1. Liten gullunge allt! : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *