Love this post:Love this 0

Jag lovade jag skulle visa er lampan Kärleken kom hemsläpande med från Blossom. Tycker den är fin och passar bra i vårt rum (ni kommer ihåg då jag dillade om rummet “vårt rum”, några inlägg ner). I helgen har vi också gjort ett skrivbord till rummet. Fast vi lovade att aldrig ta in datorn hit. Men, men.. och istället för att beställa hem benbockar för 10€ stycke så gjorde vi dem istället. Varför köpa när man kan göra dem själv, liksom duuh? Skall vi säga som så att tanken var god. Och roligt hade vi när vi sågade alla delar av långa plankor. Sandpapprade, limmade, borrade, hamrade och målade. Med en fin bordsskiva av tjockt glas. Man kunde väl ha mätt lite bättre. Sådär före man började med projektet. När vi pysslat ihop vårt projekt utbrast jag, spontant: “inte täcks jag ju visa denna på bloggen!!”

Men här sitter jag nu, vid vårt fina skrivbord. Inte för att jag får fötterna under bordet. Jag måste sitta snett på stolen när jag skriver. Så breda och nära varandra går bockbenen. Men det är småpotatis. Poäng för att man gjort den själv, eller hur? Bildbevis? Jamen det skall ni såklat få.

Gungstolen med fårskinnsfällen och modemagasin på bordet. Boken Obsession (Martina Bonnier) fick jag i julklapp av Vackra Mamma.

Åh, det skulle jag ännu tipsa er om, på tal om Blossom! Ni kommer ihåg mina fina sittkuddar här? De är från Nyblom Kollén och deras hem fanns i tidningen Kauniit Joulukodit i år (helt by the way) och sittkuddarna finns också vid Blossom, bra va’!

You may also like...

2 Comments

  1. dendär lampan är en superfiin klassiker, en sån ska jag ha vid vår villa som är under planering.

  2. Hehe, precis, points for trying! 🙂 Men kunde vi inte få se en lite större del av bordet i alla fall?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *