Love this post:Love this 15

keittio-4200

Nu kan ni gå in på Hobby Halls hemsida och titta hur jag stylat köket med deras produkter!

Jag vill ju helst laga all mat själv åt Leon. Och gärna sådan mat jag också tycker om och äter.

Det var min vän Hanna som kom med det goda köttbullsreceptet! Och det var hon som i sommar stod i mitt kök och rullade köttbullarna, som min son Leon tycker så mycket om! Hon gjorde två stora kastruller fulla och största delen frös vi in. Det är så behändigt att ha köttbullarna i små portionsförpackningar att ta fram till middagen! Själv gillar jag dem bäst med basilika och brukar äta dem med sallad (och mozzarella, mmmm..) och Leon brukar äta dem med potatis eller en avocado som mellanmål.

keittio-4223

I köket har jag lite gjort om med Hobby Halls saker. En härlig trasmatta på golvet, tidningskorg med krokar för handdukarna och trevliga glasburkar, som är så fina att de får stå framme.

Älskar när man kan flytta ut skafferiet på köksbänken. Allt hamnar nära, maten blir lika fin att titta på som att äta. Så är den nära tillhands när man behöver ingredienserna också. Jag föredrar glasburkar före plåt, så går det snabbare när middagsmaten skall fixas.

Leon är alltid med på ett hörn då jag lagar mat. Han står på tå vid min sida och försöker nyfiket titta vad jag gör. Låter honom plaska i varmvattnet ibland medan jag diskar, perfekt då med en trasmatta som tål att få sig lite (mycket) vattenstänk.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *