Love this post:Love this 1

Den nya life-style tidningen, Orginaal, bad mig klä en julgran och berätta vad julen betyder för mig.

Jul för mig är kärlek, familj, glädje, prakt, drömmar och traditioner. Jag klädde granen i guld med vita rosor – Finlands vita Ros – för att värna om traditionen och det högtidliga i att Finland har varit självständigt nu i 94 år.

Joulu merkitsee minulle rakkautta, perhe-elämää, iloa, loistokkuutta, unelmia ja perinteitä. Koristelin kuusen kullalla ja valkoisilla ruusuilla – Suomen valkoinen Ruusu – vaaliakseni perinteitä ja juhlistaakseni Suomen itsenäisyyden 94-vuotispäivää.

Vad betyder julen för er? Mitä joulu merkitsee teille?

You may also like...

9 Comments

 1. Julen för mig är en tid att värna om de man håller kära och de som inte är lika lyckligt lottade i vår värld.
  Julen är den tiden på året då jag tänker lite extra på mina nära och kära. Det är lite extra viktigt för mig att ha dom nära mig. En tid då det är extra noga att sprida budskapet om godhet.

  Tyvärr är också julen den tiden på året då min sambo mår som sämst då hans släkt inte ser julen som tiden att värna om sina nära och kära.

  Jag hoppas jag lyckas sprida en härlig julkänsla vidare till mina barn.

 2. Åh vilken fin bild. Julen för mig är att umgås med min familj, äta gott, mysa, tända ljus och brasa och bara ha det underbart lugnt och skönt kram

 3. uuunderbar gran. Och vad fin du var i den klänningen!

 4. Gemenskap, sång och glädje. Familjen, släkten och Härlig är jorden. Mat, skratt och förväntan. Ivriga barn med tindrande ögon, stearinljus och överraskningspresenter.

  Det är julen för mig.

  Jag tycker så om din klänning!

 5. Julen är lungn och ro med min familj, god mat OCH Herman Hedning

 6. Jul för mig är den magiska första julnatten, gemenskap, familj, frid, lucia, ljus, konfekt, julklappsböcker och lediga dagar. Jag älskar också din klänning. Och har en likadan som jag invigde för säsongen efter pepparkaksbaket idag!

 7. Åå så fint!
  Vacker inspiration till min julgran som jag tänkt klä i silver och vitt i år 🙂

  Julen för mig är mycket folk runt i kring, massor med god mat hela tiden, glädje, tradition, rim, vackra klappar och en ÄKTA julgran! 🙂

 8. Mitä joulu merkitsee minulle? Ensimmäisenä tietysti se tärkein – Jeesuksen syntymää. Tietysti myös rakkaat, yhdessäolo, hyvä ruoka, aito joulukuusi, kynttilät ja lasten riemu kun on aika avata lahjoja… <3

  Tunnelmallista joulunodotusta Malenalle ja rakkaillesi. <3

 9. Men vilken bild! Känns lite Carls Larsson blandat med Madicken.

  Din klänning är ljuvlig.

  Tack för påhälsningen hos mig 🙂

  Kram Heléne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *