Love this post:Love this 34

Annonssamarbete med K-citymarket

hemtex24h-9615

Ja, alltså, det är ju lite kul, då man skall snabbt in till matbutiken och skall handla typ mjölk och ägg. Och kommer ut med trädgårdssax, ny maskara, skor till lillen, och en hel massa nytt till hemmet. Och mjölk och ägg då, såklart. Mitt hem fick en härlig höst-make over!

Ni vet ju att jag brukar hänga mycket i Sverige och vi har ett hus där sedan ett år tillbaka. Dock har jag ännu kvar min lägenhet i Finland. För en tid. Mest för att det är bekvämt. Men de flesta saker har ju redan, sen länge, bott i Sverige-huset och lägenheten har bara kvar det nödvändigaste. Säng, soffa (mina andra två soffor bor i Sverige-huset), det lilla matbordet och mattor. Alla roliga grejer (ni vet sånt där lull-lull av inredningsprylar, filtar, kuddar, tavlor och souvenirer från resor) har jag ju liksom tagit med mig över och kände att åh, lilla lägenheten blev plötsligt lite tråkig. För en väldigt fin lägenhet är det ju jag har ändå. Härligt nog ville K-citymarket ha ett samarbete med mig! De har en ny inredningskollektion, Hemtex 24h, och ville jag skulle styla mitt hem med deras produkter och fotografera. Sagt och gjort, nu är mitt hem mycket tjusigare och framför allt mysigare. Det var preciiiis vad jag behövde!

hemtex24h-9617

Annie kökshanddukar hittar ni här. Skall köpa flera av de handdukarna och ha dem i toaletten också, tycker de passar fint ihop med bambu.

hemtex24h-9620

Vackra vasen Saga har jag rosor i idag.

hemtex24h-9621

Skärbrädan finns här.

hemtex24h-9623

Brödkorgen hittat här. I samma tyg som brödkorgen, fanns också grytlapp och -handske.

hemtex24h-9645

Brickan i marmor är min favorit! Det var den första produkten jag lade i shopingkorgen, från kollektionen. Så trendig och så klassisk. Och den lilla blåa vasen/ljuslyktan. En liknande, stor grön har jag också. Mysigt sken de ger mer värmeljus i.

hemtex24h-9654

För badrumsbilderna lånade jag ett annat badrum. Ett mycket ljusare än jag själv har. Nog för att mitt är väldigt trevligt, med bastu och så. Men rätt så mörk rosarött kakel och massa leksaker på golvet, plastbadkar och byk (tvätt som skall vikas och skall boxeras till sina rätta skåp). Så gjorde det lite lättare för mig, och tog mig friheten att fotografera i ett annat badrum. Ett riktigt drömbadrum.

hemtex24h-9657Handdukar, en söt present! Det var nog på tiden att jag skaffade nya handdukar – älskar de stora, krispigt vita och sååå mjuka handdukarna!

hemtex24h-9674

Jag stod länge och funderade fram och tillbaka om hur jag ville piffa till det i sovrummet. Hemtex 24h bjuder på många fina inredningskuddar i vackra pastelliga färger och så några i väldigt mörka och höstliga färger. Det fanns också överkast och filtar i många olika mönster.

“Men mamma, hur ser det ut såhär i sängen!?” säger Leon 3,5år förvånat. Raskt klättrar han upp i sängen och studerar lakanen noggrant. Ler mot mig. Och borrar in sitt ansikte bland kuddarna, så lockarna yrde runt hans huvud. Tror minsann att de nya lakanen fick tio plus.

Själv är också malligt nöjd med valet av lakanen. Mitt sovrum fick en helt ny look. Fräsch och rätt för årstiden, utan att vara för mörk och tung. Det virkade överkastet jag har i fotändan, har min farfars mamma virkat i bröllopsgåva till mina föräldrar. En sak jag absolut skulle rädda om huset brann. Störst känslovärde i den.

hemtex24h-9681 hemtex24h-9684

Här sover vi gott!

hemtex24h-9697

Till nattduksbord har jag nu en gammal stol. Och marmorbrickan blev fin på den. Också den lilla blåa ljuslyktan. Stenar (nej, ursäkta: guld och diamanter) Leon har samlat och hans Spiderman klocka.

hemtex24h-9693

Hoppas ni har haft en trevlig höstlördag! Tack för att ni tittade in hos mig! Kram på er!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *