Love this post:Love this 24

jul-1858

Kokkola lehti, alltså vår lokala tidning, var och fotograferade hos oss och förra helgen kunde man läsa reportaget i tidningen. Tänkte jag tar lite bilder jag med, eftersom jag städat och lagt fram julpynt och annat på borden, som inte annars riktigt kan stå framme just nu. För finns det något roligare än att stå och dra i en lång bordduk..? Eller smaka på stearinljus? Nej, tänkte väl det.

kokkola-2389

jul-1907

För att det kanske är någon med anteckningsblock i handen..? Så här kommer en lista på vad det mesta är: Stolarna är från Voga, bordduken är några år gammal och från DAY Home. Filtarna är Lexington, kuddarna Lexington och Gant, alla dessa från Zinna. Skåpet (PB Home) på bilden ovan, vardagsrumsbordet (Riviera Maison) och den underbara julgranen och stjärnorna i fönstret är också från Zinna. Vitrinskåpet köpte jag för flera år sedan och har invigit den för ett par veckor sedan. Nallarna nedan är bara en del av de jag samlat genom åren.

Enjoy Candles från Hannah Hoijars shop står fint på kakelugnen, de är barn- och djurvänliga. De vågar man ha framme jämt!

jul-1863

jul-1955

jul-1935

jul-1900

jul-1885

jul-1950

jul-1953

jul-1962

jul-1964

jul-1875

You may also like...

6 Comments

  1. Kaunista <3 rauhallista joulua sinulle ja perheellesi <3:)

  2. Viljet vackert hem ni har skapat åt er. 🙂 God Jul Malena!

  3. Vackra bilder på ett vackert hem, en riktig inspirationsboost 🙂 God fortsättning på julen Malena!

  4. Oooh, ni har de se fint

  5. Det där med att visa produkter från VOGA får vi akta oss för :)det har tydligen blivit blogg krig om det haha SUCK jag tycker designerkopior är helt ok fattiga folk ska ha råd att få lyxigt hemma billigt

    fin blogg

    LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *