Idag blev hon tre år – hurra!

Love this post:Love this 0

Nu är det en trött men mycket nöjd bloggerska som sitter ihopkurad under täcket, med en ivrigt spinnande katt i famnen. Vilken dag jag haft! Har tillbringat dagen med den mest fantastiska solstrålen Maria, professionella fotografer med den bästa humorn – åh, vad vi har skrattat. Och så modellen Mirella – blev riktigt starstrukt då hon kom gående, med sina 180 cm, snygg som bara den och så lungt leende. Vackra kvinna! Och så är hon gift med en av de snyggaste guldhockey lejonen också.

Idag fyller min baby – Malenami Guldkanter i Vardagen tre år. Tårögd skriver jag detta. Och så otroligt lycklig. Aldrig hade jag kunnat ana att bloggen skulle ge mig så mycket. Är så otroligt tacksam. Jag vill tacka så många – ni vet vilka ni är. Du som pushade mig att börja blogga och visste att jag skulle lyckas. Du som hjälpt mig med det krångliga och tekninska. Ni som stöttat mig och hurrat. Alla fina samarbetspartners.

Och ni, alla fina bloggare som lyft upp mig. Och ni – mina allra, allra bästaste läsare. Ni skall veta att ni betyder så mycket för mig och att jag vill krama om er allihopa! Samhörigheten vi har här i cyberspace. Oj, vad jag gråter nu. Tack för att ni finns!

Som tradition brukar jag ha ett längre inlägg på årsdagen. Nu i och med att jag haft så brått så kommer det inlägget senare. Touché. Men ni kan ju kika in här för att se hur det såg ut det första året… och det andra året.

Ljusstakarna är antika som står så fint på det älskade och vackra Riviera Maison bordet jag inhandlade i början av året. Dynorna på golvet, framför kakelugnen är så bekväma att sitta på, från Zinna – sådana borde vi ha flera av (kommer dock inte ihåg vilket märke de var)! Och mattan. Den otroligt ljuvliga och stora mattan fick jag i present från VM-Carpet då jag modellade med mina fötter i deras reklam;)

28 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *