Love this post:Love this 0

Nu är det en trött men mycket nöjd bloggerska som sitter ihopkurad under täcket, med en ivrigt spinnande katt i famnen. Vilken dag jag haft! Har tillbringat dagen med den mest fantastiska solstrålen Maria, professionella fotografer med den bästa humorn – åh, vad vi har skrattat. Och så modellen Mirella – blev riktigt starstrukt då hon kom gående, med sina 180 cm, snygg som bara den och så lungt leende. Vackra kvinna! Och så är hon gift med en av de snyggaste guldhockey lejonen också.

Idag fyller min baby – Malenami Guldkanter i Vardagen tre år. Tårögd skriver jag detta. Och så otroligt lycklig. Aldrig hade jag kunnat ana att bloggen skulle ge mig så mycket. Är så otroligt tacksam. Jag vill tacka så många – ni vet vilka ni är. Du som pushade mig att börja blogga och visste att jag skulle lyckas. Du som hjälpt mig med det krångliga och tekninska. Ni som stöttat mig och hurrat. Alla fina samarbetspartners.

Och ni, alla fina bloggare som lyft upp mig. Och ni – mina allra, allra bästaste läsare. Ni skall veta att ni betyder så mycket för mig och att jag vill krama om er allihopa! Samhörigheten vi har här i cyberspace. Oj, vad jag gråter nu. Tack för att ni finns!

Som tradition brukar jag ha ett längre inlägg på årsdagen. Nu i och med att jag haft så brått så kommer det inlägget senare. Touché. Men ni kan ju kika in här för att se hur det såg ut det första året… och det andra året.

Ljusstakarna är antika som står så fint på det älskade och vackra Riviera Maison bordet jag inhandlade i början av året. Dynorna på golvet, framför kakelugnen är så bekväma att sitta på, från Zinna – sådana borde vi ha flera av (kommer dock inte ihåg vilket märke de var)! Och mattan. Den otroligt ljuvliga och stora mattan fick jag i present från VM-Carpet då jag modellade med mina fötter i deras reklam;)

You may also like...

28 Comments

 1. Grattis fina Malena till bloggen. 🙂
  Det är en inspirerande blogg, vackert gjort och är min FAVORIT av alla bloggar jag läser.
  Tack för att du tar din att uppdatera så som du gör och hoppas att man får följa dig länge.

  Många kramar

 2. Grattis till en av de klart bästa bloggarna i hela världen! Lite roligt att din blogg har nästan samma födelsedag som jag. Jag fyller nämligen år idag 🙂

 3. Grattis du underbara, smarta, härliga kvinna! Du har verkligen lyckats och jag är så himla imponerad av dig och så glad för all din framgång. Du kommer att gå precis så långt du själv vill.

 4. Grattis! 🙂

 5. Grattis till 3 år och till att du har en av de bästa bloggarna 🙂

  Kram

 6. Ett varmt grattis till en framgångsrik bloggerska! Tack för att du orkar inspirera oss med din vackra blogg. Önskar dig en fin dag!

 7. Stort grattis till 3 år som bloggare! Du är en inspirationskälla och det är alltid lika härligt att kika in här hos dig.

  //Elvira

 8. Happy Birthday! Du är ju en kreatör och en idéspruta med stora mått och det är härligt att kika in på din blogg.
  Kram Camilla

 9. Grattis! 🙂 Man blir alltid så upp piggad av att läsa din blogg!!

 10. Tack för den här guldkanten – jag brukar använda min kaffepaus på mitt stressiga jobb att läsa malenami – bättre kunde man inte använda sina 15 minuter 🙂

 11. Stort Grattis! Din blogg är jättefin, den får mig att må bra varje gång jag tittar in.
  En riktig Feel Good blogg!

 12. Grattis! 🙂 du har en underbar blogg!

 13. Stort stort GRATTIS till dig och din fantastiska blogg! Alltid lika roligt att se vad du visar för fint! 🙂

  Tillhör skaran “smygläsare” men idag kände jag att jag måste kommentera!

  Hoppas din dag blir fantastisk! Kram Carin

 14. Hejsan,

  har alldeles nyligen hittat till din blogg….hur minns jag inte… blir så glad och lycklig över att se alla underbara bilder och suger åt mig alla fina tips och idéer. Önskar lycka till med huset och allt bestyr och önskar av hela mitt hjärta att du orkar hålla på med bloggandet i många år till. Jag är fast.

  Göteborgskramar

  Elisabeth

 15. Hej finast Malenami!
  Grattis på 3 årsdagen och Lycka till fram till 4 års…..
  Kram Milott

 16. Grattis Malena och jag hoppas att du kommer att förgylla vår vardag med din blogg i många år till!
  Kram

 17. Stor grattiskram från mig. Det är med glädje jag varje dag tittar in här hos dig och varje gång blir jag på gott humör. Tack för det. Gott nytt år.

 18. Stort stort Grattis till dig och alla dina framgångar, dom är du väl värda varenda en 🙂

 19. Grattis! Och tack för din blogg som är en guldkant i min vardag!

 20. Grattis,grattis,grattis fantastiska Malenami! <3

 21. GRATTIS!!! Grattis söta fina Malena och fina bloggen! Fram för många många fler år, vi klarar oss inte utan dig! Kraam!

 22. baby! grattis på din 3-års dag , hipp hipp hurraaa!! kära vän, du har lyckats med nåt stort, som hjärtevän är jag Stolt <3 all lycka till dig.

  herren välsigne dig o bevare dig, herren låte sitt ansikte lysa över dig o vare dig nådig,
  herren vände sitt ansikte till dig o give dig frid. i faderns, sonens o den helige andes namn!

  <3 love you vännen <3

 23. Hej!
  Blev bekant med din blogg i samband med bloggpriset och har efter det följt din blogg. Först tyckte jag den var ytlig, men ganska snabbt såg jag att så inte var fallet. Den ger verkligen en guldkant i vardagen! Ibland då jag som nu, t.ex. har lite dålig höstfeeling, så kan jag komma på mig själv genom att hoppas på att du har något inlägg att läsa :D. Gillar bilderna och dina funderingar. Får man komma med önskemål så gör gärna fler modetips i mer budgetvarianter. Hur man kombinerar kläder och vad som passar till vad men som inte kostar skjortan. Efter att ha blivit mamma, ha huslån och jobba med ett jobb som inte “kräver” så fina kläder så har jag blivit lite blind och osäker på vad som passar till vad… Tror också att många andra är i behov av samma sak, för Odd molly, Hunkydory, Fiorentini baker, Chillnorway osv osv i all ära ( de ÄR snygga), men ack så dyra för de flesta…

  Ha en bra dag själv!
  /Susanna

 24. Och GRATTIS skulle jag ju också säga 🙂

 25. Grattis bloggen i efterskott:-)

  Vilket dunderfin bord, och ljusstakarna är ljuvliga.
  Kram Kristina

 26. GRATTIS VACKRA VÄN!!!
  En ljuvlig blogg har du fått till med underbara bilder och vackert innehåll både för ögat och själen.
  Hoppas du fortsätter att blogga i minst 60 år till!!!
  KRAM!!!!

 27. Varmaste grattisar duktiga, vackra Malenami

  klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *