I dagarna

Love this post:Love this 0

I dagarna har jag varit och visat hus. Nog är det alltid något speciellt med gamla hus med stora stockar och tidningspapper på väggarna.

Så  har jag också fyllt på min visionboard-vägg och tittat på gamla bilder jag lagt upp. När jag sist hälsade på hos Fina Faster visade hon upp deras nymålade golv och jag sträckte förtjust händerna mot taket och tjöt över hur fint det var! Meddelade också Faster att jag också hade tänkt måla vårt golv så:) Uppe på andra våningen blir golvet ljusgrått, trapporna blir i grått, räcket i vitt. Aulan shackrutigt och resten av golvet i nedrevåningen vitt (lite som på bilden i mitten..).  Badrummet som kommer att bli något häftigt från Marrakech design, såklart!

Alltid så kul när jag visat upp lite inspirationsbilder som jag rivit ut från inredningstidningar och det nästan alltid är någon av er som hojtar till att “Det där är ju mitt hem!”. Så tack för att ni bor så fint och inspirerar mig och kommer in och läser min blogg!:)

Lite instruktioner..

Titta vad fint det blev hos Faster!!! Alvin ligger där och myser…

Ett paket kom också idag! Denna bild gör dem inte alls till rätta (det började skymma), bättre bild får ni nästa vecka! Men alltså: Underbara kuddar och en pläd i linne från Af Swedala/Nordljus! U.N.D.E.R.B.A.R.A!

Och såhär har jag sett ut i något skede idag! Skinnjacka från All Saints, kofta från Repeat (fanns en i ljusbått också) , tunika All Saints, bälte Burberry och byxor Mos Mosh (som man skall ta en storlek mindre av:).

Ja. Och så vet jag exakt vad som kommer att väcka mig inatt. Igen. Halvmeter snö och tung is som rutschar ner för plåttaket och landar på taket som ligger under och hela huset skakar. Låter som om stora troll skulle försöka ta sig in.

Men nu före trollen kommer så sitter jag här framför datorn och planerar de kommande dagarna. Skall flyga ner till H.fors för att jobba och delta i finfester.

Skriver också upp om vad som kommits överens på alla möten, telefonsamtal och mail jag haft denna vecka. Så man hänger med. För ni skall förstå att det är mycket fuffens på gång nu och jag har alla bollarna i luften och såå många järn i elden. Spännande och så jäkla roligt!

Så, tills imorgon då! Tjolavipp!

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *