Love this post:Love this 0

I dagarna har jag varit och visat hus. Nog är det alltid något speciellt med gamla hus med stora stockar och tidningspapper på väggarna.

Så  har jag också fyllt på min visionboard-vägg och tittat på gamla bilder jag lagt upp. När jag sist hälsade på hos Fina Faster visade hon upp deras nymålade golv och jag sträckte förtjust händerna mot taket och tjöt över hur fint det var! Meddelade också Faster att jag också hade tänkt måla vårt golv så:) Uppe på andra våningen blir golvet ljusgrått, trapporna blir i grått, räcket i vitt. Aulan shackrutigt och resten av golvet i nedrevåningen vitt (lite som på bilden i mitten..).  Badrummet som kommer att bli något häftigt från Marrakech design, såklart!

Alltid så kul när jag visat upp lite inspirationsbilder som jag rivit ut från inredningstidningar och det nästan alltid är någon av er som hojtar till att “Det där är ju mitt hem!”. Så tack för att ni bor så fint och inspirerar mig och kommer in och läser min blogg!:)

Lite instruktioner..

Titta vad fint det blev hos Faster!!! Alvin ligger där och myser…

Ett paket kom också idag! Denna bild gör dem inte alls till rätta (det började skymma), bättre bild får ni nästa vecka! Men alltså: Underbara kuddar och en pläd i linne från Af Swedala/Nordljus! U.N.D.E.R.B.A.R.A!

Och såhär har jag sett ut i något skede idag! Skinnjacka från All Saints, kofta från Repeat (fanns en i ljusbått också) , tunika All Saints, bälte Burberry och byxor Mos Mosh (som man skall ta en storlek mindre av:).

Ja. Och så vet jag exakt vad som kommer att väcka mig inatt. Igen. Halvmeter snö och tung is som rutschar ner för plåttaket och landar på taket som ligger under och hela huset skakar. Låter som om stora troll skulle försöka ta sig in.

Men nu före trollen kommer så sitter jag här framför datorn och planerar de kommande dagarna. Skall flyga ner till H.fors för att jobba och delta i finfester.

Skriver också upp om vad som kommits överens på alla möten, telefonsamtal och mail jag haft denna vecka. Så man hänger med. För ni skall förstå att det är mycket fuffens på gång nu och jag har alla bollarna i luften och såå många järn i elden. Spännande och så jäkla roligt!

Så, tills imorgon då! Tjolavipp!

You may also like...

7 Comments

 1. Tack för fina foton som alltid Malena.

  Dina nya förvärv, kuddar och filt, var riktigt fina och kändes mycket våriga!

 2. Jag vill också måla golv! Det vill jag 🙂

 3. Älskar det schackrutiga golvet! Men jag måste säga att lille söte katten är det som jag dras åt, så sjukt gullig! När jag var yngre så hade vi massa katter och en av dessa hette Algot (kallades för Gotte) och han var nog den charmigaste katten jag någonsin träffat! Han älskade att ligga som en bebis i famnen och så skulle man gärna mata honom med gurka samtidigt, då blev han helt, och jag menar verkligen helt tokig! Han ville gärna hålla om händerna på en samtidigt som han glufsade i sig gurkan, så man säkert inte skulle kunna ta bort godsakerna från honom 🙂 När vi hade fest en gång så hoppade han upp på diskbänken, gick förbi allt kött, kycklig, skaldjur osv och gick direkt till salladen och började äta! *S* Som sagt, världens goaste sötaste lille misse… Ha det finfint! 😀

 4. Vilka härliga bilder!
  Ååå vita golv……;)

  Kramar
  Adela

 5. Älskar det rutiga golvet <3

 6. Så underbart fint! Skulle behöva dig som “headhunter” fast när det gäller det perfekta drömboeendet till mig och mannen..helt klart! 😉

  Har en förkärlek för vita golv, vitt tak och mörka bjälkar!!

 7. ooi tosiTOSI kivat vaatteet, pukisin oikein mielelläni myös itse nuo, hihi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *