Love this post:Love this 14

renovera-5932

Vaknade redan sju-tiden. Låg länge och funderade när det vore ok att väcka Kärleken för att fortsätta med att dra bort tapet, vi börjat med, på lördagkväll med svägerskan och hennes brorsdotter. Rummet är vårt Loungeroom, eller rättare sagt tv-rum, som nu skall fixas. Det är här jag ser mig med beibin sen (bara några veckor kvar!), vi kommer att mysa på stora soffan och titta ut på gården och se körsbärsträden blomma. Vi borde fixa golvet, men gör det inte nu, eftersom då borde vi fixa trappan också och det betyder att vi också borde fixa golvet i entrén och det är en för stor bit just nu (och egentligen onödigt). Så istället målar vi tak och lister, tar bort tapet och målar med Kalklirirs färg San Saccaria (som jag tror jag kommer att blanda med lite Ivory).

Rummet är alltså i andra våningen, då man kommer upp för trapporna och har stora fönster till balkongen. Ett rum mitt i, så att säga, men skall ändå göra det mysigt.

Jag har funderat på denna lampa (vi har ganska lågt i tak här), lite ljusslingor så man ser något på natten, detta bord, kanske denna matta, som vi också har sovrummet, denna filt på soffan. Och mycket kuddar i soffa och  på golv. Jaaa… Och så vore det coolast i värden att ha en sånhär “öppen spis” också, med ljuvligt många Enjoy Candles (hannah.hoijar(a)gmail.com är återförsäljare i Finland).

renovera-5934

renovera-5935

Domino är självklart med och sniffar på Marrakech kaklen (de skall till toaletten, imorgon!?!)

renovera-5941

renovera-5983

renovera-5989

Fick låna denna fantastiska ångmaskin av Sköna Camilla, fungerar superbra och manikyren hålls fin (och det är ju det viktigaste, hehe!).

renovera-6010

San saccaria.

You may also like...

5 Comments

 1. Va fint 😀 Det ser nog verkligen ut som om Domino skulle vilja vara med och hjälpa till.

 2. Hauska postaus! 🙂 Ihanaa alkavaa uutta viikkoa!

  http://pienilintu.blogspot.fi/

 3. Jag har målat i vårt vardagsrum nu, Antique Rose målade jag med. http://emschen.se/nar-kalklitir-flyttad-in/
  Jag är SÅ nöjd och jag kommer definitivt måla med Kalklitir fler gånger. Har du sett att HomeNord också har ljusslingorna, de har även bollar som säljs styckvis så du kan sätta ihop din egen ljusslinga. Det gillar jag fast jag köpte en grå till vardagsrummet. Sen har de även en variant på Enjoy Candles som jag köpte och satte på pojkarnas rum, de älskar tända ljus men jag vill inte att de ska ha stearinljus i sovrummet inte än iaf.

  Ska bli kul att se hur det blir när ni får det klart!
  Kram

 4. Åh vilka snygga naglar. Är det Shellac?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *