Love this post:Love this 0

Ja alltså balkongen ser lika stökig ut som tidigare. Men det är helt okej. Nu har jag iallafall mätt och ritat lite hur jag vill ha det. Och tittat runt i reklamblad på vackra blommor och växter som skulle passa. Man önskar ju bara att vi hade det lika varmt som ni har det i Skåne. Fick en snilleblixt och tycker absoluut att balkongen skall ha en bänk-soffa. Men mycket kuddar och filtar. Som här på bilden:

Snodde bilden från Bella Maisons blogg och jag vet inte vart hon snott den ifrån. Men you get the point. En sådan bänk-soffa skall jag bygga. Men först skall balkongen målas. Den är ser ni ljusblå nu. Jo, jag vet. Det är ganska hemskt. Men vitt skall det bli. Bara det inte hade regnat så grymt på fredagen hade jag redan målat den.

Och nu fick jag just mail om att mina stolar jag beställt från Länna Möbler är snart påväg hem till mig! Wooooop!! Alla Fermob stolarna blir olika fäger, så har jag alltid velat ha det. Resonerade att man inte alltid behöver vara så prydligt konservativ, det är ju frågan om en liten balkong! Där man skall njuta, inspireras, vila och ha skönt. Kul att ta ut lite i svängarna.

Efter vappen skall ni få se lyktorna jag gjorde till trädgården igår! Så fina!

You may also like...

1 Comment

  1. Oohh, precis en sådan bänk vill jag ha!! Har länge funderat på att bygga en och nu vet jag hur den ska se ut! Snodde också bilden och hoppas det är ok? Kram Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *