Love this post:Love this 1

Så är jag hemma igen efter en lång dag. Var till grannstaden idag, hälsade på vid kontoret och lunchade där. Ikväll var jag hos föräldrarna och lekte med min brorsson Mio. Kärleken är nu och spelar innebandy och jag går runt i huset, från rum till rum och funderar på vad vi skall göra tillnäst. Och hur och vad det får kosta. Man vill ju få så mycket som möjligt färdigt till julen. Julen, jo, det är nästa etapp – till julen.  

Blusen jag visar upp är från Chill Norway, byxorna H&M (systers) och smycket hittar ni här.

You may also like...

5 Comments

  1. Åh underbara kvinna. Jag beundrar ditt lugn. Själv har jag precis blivit färdig med husrenoveringen och det var då som smällen kom…tröttheten…pärsen…gå in i väggen-tendenserna. Puh. Det är så tungt att renovera ett hus,alla beslut, alla pengar, alla viktiga livsavgörande saker som ska bestämmas. Men det blir så otroligt vackert när det blir färdigt…(du använder dig väl av pinterest?) och sen när man är färdig, vill man börja om på nytt igen, med ett nytt projekt;) Nu spanar jag på timmerslott.
    Kram på dig ljuvliga kvinna

  2. Underbar tunika! Den ska jag ha!!! Ert badrum blir så fint! Tänk hur mycket ni får njuta då det är färdigt! Kram

  3. Underbar tunika kramis Diana

  4. så lik du är din syster där du sitter bakom datorn! sötnöt!

  5. Jag kan inte annat än inspireras av alla fin bilder på din blogg, underbart! En liten fråga, varifrån är badrumsgolvet? Alltså klinkers? =)
    Kram ti dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *