Love this post:Love this 18

modesto-2309

Vad kommer att hända på bloggen i höst, kanske ni undrar? Ja, jag kan tala om att det kommer att bli en del renovering och inredning. Sakta men säkert. Rum för rum. Kommer att dela med mig mina funderingar om målfärger, tapet och köksinredning. Och ojas över lika många saker som jag kommer att glädjas över. Som här på bilderna till exempel. Detta är rum Victoria och under några lager plastgolv och oändligt många spikar väntade dessa underbara golvplankor på att titta fram. Att detta hus fortfarande bjuder på överraskningar!

Och golvet var inte den enda överraskningen. Kan tala om att det fanns ett fönster gömnd bakom en vägg och en underbar stockvägg med bakom skåpen. Tog till vara på alla tidningsblad från stockväggen, Hufvudstadsbladet från år 1914.

Rummet blir ett gästrum och den lilla gunghästen (Affari/Modesto)kommet att få bo här. Plus diverse andra lite roligare saker från våra resor till exempel. Och så gästsängen från Fina Farmors vind.

Och de som får testa Jurliques nya serum blev Johanna och Johanna – ni har fått mail;)

modesto-2306

modesto-2307

You may also like...

5 Comments

  1. Vilket vackert golv ni har lyckats hitta. Och vad kul att du sparar de gamla tidningarna. Kan finnas mycket spännande att läsa i dem. Som historieälskare och släktforskare så är det min dröm att köpa ett gammalt hus gärna med en stor vind där jag får gå igenom alla gamla fina saker och kanske hitta brev eller kanske en dagbok.

    Kram Linda

  2. jätte söt 🙂

  3. Helt fantastiskt att lyckas hitta sådana fina skatter i golvet. Kan inte riktigt förstå att någon någongång har velat gömma det 😀

  4. Härliga plankor. Ser framemot inredningsinläggen i höst, vet ju att du har en snygg stil. 😉

  5. Den är så fin den där gunghästen… Spännande att följa med er på renoveringsresan. Här är det vardagsrummet som står näst på tur att få sig en make-over!
    Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *