Love this post:Love this 0

God morgon alla vackra bloggisar!

Vilken härlig träningsvärk jag har… i heeela kroppen! Igår ordnades en “kvinnokväll” vid simhallen med hotyoga, hotpilates, vattengymnastik, rökbastu, “vinterbad”, torvmasker, hälsomat… you name it! Kön var lång och jag måste säga att det hela nästan var bättre än Disney-land! Hoppas, hoppas på att de ordnar detta flera gånger! Jag och Psykologen (det är hon som är Finlandsmästaren i simning, nämnde det tidigare;) gick på både hotyoga och pilates, det var samma trevliga tränare som finns på Actilife (har äntligen tagit mig i kragen och börjat gå på deras hotyoga, wooop!). Efter det drog vi på våra simdräkter och gick på vatten-latinodans, så roligt! Och jag kände verkligen av allt detta när jag skulle stiga upp från sängen. Men det är ju bäst så, eller hur?

Ikväll blir det lite hotyoga igen, ni kommer ihåg hur jag älskade hotyoga i Åbo? Känner mig vigast och böjligast i stan efter en sådan session. Men nu, nu bidde det morgonmål och så ta itu med dagens arbete!

  Vi ses senare goa ni! Tack för att ni kikar in!

 

Är det morgon redan? Checkar mailen i sängen, känns som om man vore gift med sin dator ibland:)

Och så på med duntofflorna, inget slår dem.. Eller humm, kanske en natt i världens skönaste lakan?

You may also like...

1 Comment

  1. Det finns något härligt lidande med träningsvärk…man bli påmind om hur duktig man har varit hela dagen efter liksom…Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *