Love this post:Love this 9

By-malene-birger-6486

Mmmm… att svepa sig in i en sånhär mjukis gör måndagen sååå mycket mildare! Handdukar och tvål från By Malene Birger/TinTin Style.

by-malene-birger-7334

Jamen oj, vad det blåste inatt! Vaknade många gånger då fönstrena dundrade, katten låg på min mage och tittade oroligt på mig. Var igår och se den nya Tom Cruise filmen och dendär tio euros godispåsen ligger nu på bordet och skrattar nästan hånfullt åt mig. Jag har alltid varit en sån som köper en megapåse snask men bara äter tre ufon (ni vet de hårda, rosasvarta karamellerna). Och så har jag resterna och slarva här hos mig i veckor. Humm, fast detta inlägg skulle inte handla om lösgodis, nej.

Undrar lite vart helgen tog vägen? Hann knappt med hälften jag planerat. Nu är det måndag igen och jag har så många mail som väntar på svar. Kanske skall jag planera lite bättre nästa gång… Så spännande då det är så många som bokar mig som föreläsare! Och intervjuer pågång! Borde åka igen ner till Helsingfors, denna gång för att intervjuas av en tidning och för att titta på en designers sommarkollektion. Funderar på vilken fotograf som kommer att ta bilder på mig..?

Ojdå, klockan är mycket! På med läppstift och klackarna – iväg till kontoret, shhhwoooochhh!

By-malene-birger-6493

You may also like...

3 Comments

  1. Härligt med många bollar i luften och att du ändå har tid för lite reflektion!
    Ha en skön måndag.
    Kram Maria

  2. Kikar in och säger hej.
    Ska bli skoj att ses på Bloggdagen i maj 🙂

  3. Önskar det fanns möjlighet att gå på en föreläsning med dig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *