Love this post:Love this 32

Bloggsamarbete med Lexington.

God fredag morgon, mina vänner! Katten Domino och jag påbörjar helgen redan idag, med att ta en lång mysmorgon. Jag bäddar fint i sovrummet med nya fantastiska lakan från Lexington, fyller i generöst med dynor och gör om sänggaveln med linnetyg, vadd och några säkerhetsnålar.

Vill ni ha hela showen, ska ni titta in på mitt instagram och instastories:)

Bild innan.

Det snöar ute och är så vackert! Ju kallare det blir och närmare julen man kommer, desto mer textiler vill jag inreda med. Gärna med många filtar och gärna en fårfäll under täcket, vid fötterna.

Hela sängen är från Ikea. Men vinterhalvåret klär jag gärna sänggaveln i linne. Köpte några meter från tygaffären och så vadd och säkerhetsnålar. Har du ingen sänggavel, med vill ha, kan du ha en mdf skiva el dyl, som du klär med vadd och tyg. Lätt att ändra om i sovrummet!

Lexingtons Holiday collection är såååå härlig! Jag fick välja ett lakanset och jag valde dessa rutiga. Egentligen hade jag ju annars valt deras flanellakan, som är de underbaraste lakanen man kan ha! Men nu då jag går extra varm som gravid, tyckte jag dessa i bomull passade bättre. För mig är det nog så, att vill jag satsa på något i hemmet, så är det nog lakan. Man tillbringar ju så mycket tid i sängen, så man vill ju göra det så mysigt som möjligt. Och lyxigt.

Domino trodde jag bäddat åt henne. hrrrmmm..

För övrigt så följer hon med mig hela tiden. Vart jag än går och gör. Helst vill hon sitta på mig eller ligga nära magen. Som om hon visste. Att snart är det nära. Jag följer intresserat hennes beteende, för att se om hon kan tolka och försöker säga åt mig att packa BB väskan nu.

Min pyjamas är också från Lexington. Och den är typ det enda jag vill ha på mig just nu.

          

Våra strandhattar hänger också i sovrummet. Som att påminna oss om att det inte är många månader kvar innan sommaren är hos oss igen.

You may also like...

3 Comments

  1. Vår katt var väldigt “vaktande” då jag var gravid. Kom och låg på mitt bröst varje morgon de sista månaderna. Riktigt märklig var hon. Sen slutade hon då sonen var född 🙂 dom är kloka 🙂

  2. Hej , hur gammal börjar kissen blir nu, hon har funnits med sedan jag för många år sedan började läsa din blogg
    Ha en fin fortsättning på december och en god jul helg
    Eva, hälsar fr Åland

  3. OJHH!! GRATTIS, MALENA!! Vad underbart. Och vad roligt att vänta barn samtidigt med dig. Vår bf är 18. januari – när är er?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *