Love this post:Love this 0

För ett år sedan, just före Bloggalan, fotograferade Niki Strbian mig och Kärleken. Vilken lyx det var. Vi stannade många dagar på fängelsehotellet vid Skatudden och bara njöt (vi jobbade såklart, men njöt av det – för det ska man). Så Niki kom och höll oss sällskap en dag och vi hade det sååå roligt då vi tog de lite häftigare och mer passionerade bilderna på oss – makarna. Det var glamour och starka känslor. Åh, så vi fnissade! (här finns fler bilder)

Så efter photoshooten ringde Esa – mannen bakom bloggportalen Indiedays och frågar om jag vill börja blogga för dem. Gosh! Finns en bild på mig här – KLICK! – då jag talar med Esa. Kände mig redan då som en vinnare när jag dagen efter trippade in på höga klackar och långklänning till Bloggalan för att ta emot priset som “Årets snyggaste blogg”.

Men nu. Nu tycker jag det är dags att förstora bilderna och rama in dem. Har en del gamla tavelramar som jag testar bilderna i. Skall sedan förstora upp dem. Det blir nog riktigt fint:)

Om ni vill läsa lite tillbaka i bloggen så såg det ut såhär i slutet av november förra året. Och såhär i början av december.

You may also like...

6 Comments

 1. Bilderna gjorde sig väldigt bra i dom där ramarna!
  Ni är verkligen tok snygga

 2. Alltså. Ni är ju så fina att man dör litegrann.

 3. Åh jag kommer ihåg när jag såg dessa bilder första gången. Säger som Emma man dog litegrann 😉
  Jag ramar in alldeles för få foton.

 4. Katarina tvillingmamma

  Jäklar vad ni är snygga! Men det visste man ju redan ;O) Fasst dessa kort var ju extra speciella. Helt rätta att rama in dem och le lite varje gång man ser dem :O) Kanske man skulle ta lite proffsiga bilder på sig själv och mannen??
  Ha en mysig helg!
  Kram

 5. Åh så vackra ni är, vilka fantastiska bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *