You may also like...

10 Comments

 1. Ja du, vilket hus!! Jag gillade fönstren..och badkaret… ojoj..

 2. Precis vad jag också gjort! Så fint! Soffbordet påminner faktiskt om mitt egentillverkade som invigdes bara för ett par veckor sedan.
  Ha en fin kväll!

 3. Ja wow, och vilka fönster! På tal om visionboard…jag har nog blivit lite inspirerad av dig angående det för jag håller på att göra en “vision-bok” till mitt kommande hus! 😉 Man ska våga drömma.

 4. Det där huset är så inspirerande… I love it

 5. Tidningen Lantliv/Maalaisunelma är ju helt bäst. Hoppar jämnfota av glädje varje gång tidningen dimper ner i postlådan 🙂

 6. Nu har också jag provat på att laga en visionboard med Polyvore! Riktigt roligt och behändigt faktiskt! Inte en lika stor process som att gräva fram lim, ark och tidningar, men man hade ändå en ganska bra urval på bilder att utnyttja sig av.

  1. Vad kul! Kom också på att man kan ha sin visionboard-bild på desktoppen:) Då ser man den många gånger per dag! Kramkram!

 7. Tänk Malenami, det där vart jag också så såld på. Kommenterar inte så ofta i din blogg men jag är inne och läser hela tiden så du vet!! Hoppas att jag får träffa dig igen, du var så inspirerande. jag längtar nästan;) du är en sån man längtar efter;) Kram på dig!

 8. Undrar om det står var man kan få tag på just köksbordet och stolarna? Fastnade även för soffbordet.. Letat väldigt länge efter just den stilen på träet! Undrar vilket nr av tidningen det är också 🙂
  Tack för svar på förhand! 😀

  1. Hej Ican! Visst är det fint! Nu har jag inte tidningen med mig men det är april numret:) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *