Love this post:Love this 12

love-5849

Jag var JUST och hämtade ut ett paket från posten. Från Love Warriors. Man vill ju ha allt från den shopen. Allt. Beställde äntligen förra veckan en Baldachin till sägen. Har så länge velat ha en sådan. Har sökt med ljus och lykta efter en sådan! Såg nu att Artilleriet har fått in dem igen (märke Walles & Walles) och Kyss Johanna har haft dem tidigare, nu tycks de vara slutsålda? (på tal om kyssjohanna, såg ni denna? Maj gaaad! Ljuvlig klänning!) Om ni är intresserade så kolla tex på instagram med #baldachin så hittar ni många fina bilder! Nu får jag bara hoppas att Pekka hinner komma och borra och svära lite grann (då jag har snedtak i sovrummet;) och hjälpa mig fixa, så jag får en härlig prinsessäng!

You may also like...

3 Comments

  1. Hej! Är dethär inlägget reklam? Kunde du isåfall nämna det? Det blir så otydligt vad som är bloggsamarbeten och inte annars.

    1. Hejsan! Well I wish! 😉 Nej, jag har länge sökt efter en Baldachin (bläddrar man tillbaka i bloggen så vet ni ju hur fin säng jag hade förr, nu sover vi på golvet i nya lägenheten, lilleman och jag:) och nu slog jag äntligen till! Tänkte jag skulle tipsa er om den, eftersom jag tyckte kvalitén var bra och även om den är dyr så är den värt sitt pris. Ursäkta om jag var otydlig! Kram!

      1. Tack för förtydligandet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *