Love this post:Love this 11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och mina syskon var en sväng till Sverige förra veckan. Till Ikea. Vi bor så, att vi kan antingen köra ca 350km mot norr till Haparanda eller en lika lång sträcka söderut  till Tammerfors för att komma till närmaste Ikea. Så snälla, snälla Ikea, ni kunde väl öppna i Vasa eller varför inte i vår stad! Men lika skojigt är det varje gång man åker till Sverige måste jag ändå medge! Och det att åka med syskonen var ju ett ända kalas! Vi gjorde till exempel en egen låt, där Lillebror rappade och Systeryster joddlade och så var det en massa skratt och fniss hela vägen dit och tillbaka. Jag handlade skötbord och sådant som brukar lassas i den gula kassen då man går igenom butiken. Tog det billigare skötbordet och har nu målat det och skruvat söta fjärilknoppar och ja, pimpat det lite – blev så fint!

Psssst! Titta in hos Caisa K hur underbart hon gjort med samma skötbord! Hon kommer alltid med de mest härliga ideér och inspiration! Dör så fint! <3

You may also like...

4 Comments

 1. Men åh! Du måste ju visa resultatet snart 🙂 Blev ju sååå nyfiken nu. Låter som ett smart drag att pimpa det och göra sitt egen stil på något som är en högst tillfällig möbel. Varmt lycka till fina du, det närmar sig dagen D med stormsteg. Stor Kram

 2. Mina “bebisar” är ju 21 och snart 18, så att köpa skötbord är inte aktuellt för mig, men jag är inte mindre nyfiken på hur du pimpade ditt för det!
  Jag håller med Jenny, vi vill se resultatet 🙂
  Kramis Helena N

 3. Jo de där ikea resorna brukar vara riktigt roliga, men jag håller med, nog sku vi kuna ha ett närmare också.

  Spännande tider ni har framför er, roligt också det här med att boa och greja inför baby kommer.
  Vi körde också sniglarvarianten, [http://www.caisak.com/2012/12/mobler-till-smagryn.html] och med lite pimpande får man ju snabbt ett eget stuk på det, vilket jag tycker är roligt.

  Kul att följa er renoveringsresa, ert badrum ser ut att bli alldeles underbart!!
  Lycka till med allt ni har framför.
  Kramar.

  1. Åh, så fint! Alldeles, alldeles underbar!!! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *