En ny har flyttat in

Love this post:Love this 0

Hej hallo, vad är detta? En antik soffa har landat i vår aula. Den togs emot med pompa, ståt och beundrande “åh!”. Denna ruggiga skönhet har jag ropat hem från Vasa, hade tänkt måla soffan men efter att jag sett den härliga patina låter jag penseln vara. Obs, vår aula är inte ännu renoverad = plastmatta;) Men då vårsolens första strålar börjar lysa åker denna plastmatta ut fortare än kvickt! Tror det blir kakelgolv eller ja, det beror ju på vad som finns under alla lager av plastmattor. Och nya tapeter. Men de roliga och färggranna fönstren skulle jag aldrig byta ut!

Dekorerat denna kväll med pläd från du Nord/Nordljus, kuddar H&M, Tine K/Blackballoon och Hemmafabriken. Förvarningskorgen är också från Nordljus. Katten Domino finns inte att köpa:)

Hittade de finaste tändstickorna! Det står “Swedish Matches” och askarna är ytte-pytte små med guldtändstickor. Tavlorna då? Fina Farmor hade en hel hög med Allers Mörnster-tidningar (journal för toalett och dam-handarbete) från början av 1900-talet. Vad finare än att rama in?

13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *