Love this post:Love this 13

my-house-5254

Vi rev den gamla bastun i övre våningen. Rummet kommer nu att vara en stor walk in closet och senare, efter några år, om man behöver fler sovrum, gör vi om det. Tänker mig betonggolv och gråa väggar. Förutom den charmiga tegelväggen. Och vi kommer själva att bygga upp hyllorna, eller jag ritar och Kärleken bygger.

Nu tittar vi på Top Gear, äter tortillas och planerar resten av veckan. Det blir föreläsning i Lärkkulla, min sista innan mammaledigheten (dock får jag förfrågningar om nästa höst, vilket är jätteroligt!) och så födelsedagsfirande. Men mest renovering. Och en massa gos.

my-house-5257

Tidningar från början av 1900-talet i väggen. “Endast nyktra och ordentliga..”

my-house-5259

You may also like...

1 Comment

  1. Visst är det skoj när jobben trillar in. Min Ante har ju lite flyt just nu. Jobben trillar in och jag få gå in och hjälpa till, ska hålla ett föredrag nästa veck. Jättekul!
    Vi har ju fixat med en samlingssida nu också (är fortfarande under uppbyggnad så det är bara väldigt simpelt som ligger där nu) för att guida rätt kunder/besökare. Kanske lyckas vi bra med det här, kanske slutar det med en dröm i kras men det viktigaste är att vi följer drömmen. Titta gärna in byemschen.se

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *