You may also like...

5 Comments

 1. Superfina möbler. Det stora matbordet är verkligen läckert. Bra idé också att lösa julklappsköpte sådär. Ska fundera på det till nästa år!

 2. Det där bordet var ju HELT UNDERBART!

 3. Ja, Riviera Maison är ju en av mina favvo affärer….love them: de har ett undrbart matsalsbord som jag gärna skulle vilja ha. Någon gång….kanske.

 4. Onpas ihania kalusteita! Löysin tieni tänne siskoni Mian (miaslittleblog.blogspot.com) vinkkaamana, kiva blogi sinulla! Rauhaisaa ja iloista joulua sinne!

  <3 Ninnis

  ninniksenblogi.blogspot.com

 5. LOVE LOVE LOVE

  Vi har Club of the World soffan på översta bilden & jag tycker soff bordet är så snyggt till, men lite lågt, vi har lågt nu liksom
  … Jag drömmer om ett som är lite högre, men hittar inget som är snyggt som RM borden (vi har ju matbord & Love Seat +++ från RM också, dvs Riviera Maison lovers)

  Stolarna runt det fyrkantiga bordet är sååå snygga & det bästa som finns att sitta i, vi har en i vitt skinn som vi har i vardagsrummet & jag kan tala om något maken inte vet -Jag önskar mig en till 😉 så vi kan ha dom i var ende om matbordet (vi har det med två iläggsplattor dock).

  Du har underbar smak, i ALLT.

  Tycker absolut du skall ha soff bordet 😀 Miljoner kramar & Gott Nytt År

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *