Dagens glansnummer

Love this post:Love this 0

Dagens glansnummer har varit följande:

En bok hemskickad av Sara Jungersten. Boken heter Wannabe. Den skall jag njuta av på söndagen….

Den  handlar om: “Det finns massor av berättelser om dem som lyckas, men är man en av dem som får stiga åt sidan finns ens story ingenstans. Tänk om det inte är sant att det handlar om att vilja lyckas. Tänk om det handlar om andra saker, om slumpen och könsmaktsordningen och om alla andra som vill lika mycket som man själv.
En av dem som vill är Tove, och det hon vill mest i livet är att bli skådespelare. I väntan på inträdesprovet till Teaterhögskolan jobbar hon på Wasa teater i en liten roll som sångare och dansare. Tove i spegeln är en vinnare, en stjärna. En utvald. En utbildad, framgångsrik skådespelare. Men det finns hinder på vägen.
Wannabe är en roman om att kämpa i en tid som inte godkänner misslyckanden. Den är också en underhållande berättelse om drömmen om att bli stjärna, om att känna sig utvald men ändå bli utanför.”

Underbara kläder från High vid Sköna Clara. Man vill ha allt. Borde inte ens visa er resten av bilderna.

Fyra (4!) paket från Agent Provocateur. Mein Gotten de har bra grejs! Men som en väninna sa till mig, att man nog lite rodnar när man går in på deras hemsida när arbestkollegorna står brevid. Kan dock tala om att jag inte köpte några “konstigheter”, man vill ju inte se ut som en smällkaramell heller… Kvalitén är bara så åååååhh….

Och förstås. Mål på händerna.

Det var allt för mig idag – vi ses imorgon! Nu skall ni sova så gott och drömma så sött, rara läsare!

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *