Love this post:Love this 25

 artilleriet-2

Ni vet då man får pippi på någon tingest? Och det är svårt att koncenrera sig och sina tankar på annat? Eller då du har något du är förtjust i, men kanske glömmer bort den, och så börjar den dyka upp allstans. Tyckte det var för länge sedan jag såg den u-n-d-e-r-b-a-r-a filten från Ceannis vid typ den mest fantastiska webshoppen som finns – Artilleriet.se, sparade bilden på min dator. Sen såg jag filten i Lantliv (tyvärr kommer jag inte ihåg vilket nummer) och rev ut sidan till min visionboard samling. Och nu hade Mickan filten i senaste del av Solsidan. Coincidence? Tycker det är någon som talar om för mig att jag nog behöver den där chynky:ga filten. Eller kanske fler, en till varje rum…

Här hittar ni Ceannis. Och så kan ni gå in till Artilleriet, men det är på eget ansvar. Ja, jag vet att deras mattor är to die for. I know.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ceannis-1

Bilder lånade från Artilleriet och Solsidan screenshot från yle arena.

You may also like...

22 Comments

 1. Lade faktiskt märke till den i söndagens avsnitt. Alldeles härlig… sådan skulle man säkert behöva ;))

 2. Oj oj oj nu känns det väldigt jobbigt att jag kikade in här hihi
  Kram på dig!

 3. Gud vad den ser härlig ut!

 4. Ostin just tänään Dropsin paksua Andes-lankaa ja mietin mitä siitä lähtisi tekemään. En mieti enää 🙂 Kiitos ideasta!

 5. Köp!!! Gud vilken underbar filt! Jag har snöat in på att jag ska ha en fuskpälsfilt med fleece på insidan låter ju så himla mysigt! Den här var dock riktigt riktigt härlig men jag vågar inte ens titta på priset.

  Vilken söt liten bula du har fått! <3

  Kram

 6. Den är väldigt vacker men säkert tung tänker jag.

 7. Hej, en sak som jag undrar…jag läser många bloggar,
  det som gör mej OROLIG är detta OTROLIGA samlande och köpande
  av SAKER. HELA TIDEN.
  Jag såg också filten i Solsidan och tyckte den var fin, men nu har jag KÖPSTOPP,
  så jag ska inte köpa den.
  Har du nångång köpstopp?
  Jag skriver inte detta för att provocera eller kritisera,utan jag
  UNDRAR när jag läser din blogg och MÅNGA ANDRA BLOGGAR:
  När blir vi mätta , blir vi nångång mättade eller ska vi fortsätta
  KONSUMERA OCH HA HA HA TILLS VI DÖR?

  1. Hejsan Lisa! Tack för din kommentar och sorry, tog några dagar innan jag svarade:)

   Tycker du har rätt i köphetsen. Själv har jag inte något köpstopp, tycker jag aldrig har behövt det, men då planerar jag mina köp mycket noga. Just nu köper jag nästan inget “till mig själv” (än då två par mammabyxor från H&M) eftersom nästan hela min lön varje månad går till renoveringen. Så egentligen shoppar jag ju då oavbrutet och mycket. Men det är mest takpanel och grundmålfärg och golvmålfärg och ja, allt sådant. (och här bakom är det många timmar med planering och jämförande av kvalité och priser som ligger bakom)
   Så så ser mitt privatliv och ekonomi ut just nu.
   Sen är det ju så att jag blir anlitad av olika företag att fotografera produkter och ofta hamnar det också på bloggen. Och så är det roligt att bjuda på rabattkoder, tycker jag själv (det har ju faktist varit en hel del rabattkoder nu;). Men det väljer ju läsaren själv om man är intresserad av att använda eller inte.

   Dock tycker jag att det är viktigt att man har ett öga över sin ekonomi och alltid planerar inköp och inte köper prylar “bara för att”.

   Kramar!!

 8. Ååh, en sån kunde man ju sticka bara man hittar ett riktigt tjockt garn! 🙂

  1. Ja och väldigt muskulösa armar och vältränade axlar! För det LÄR bli tungt!!!

 9. Artielleriet är en fantastisk butik! Riktigt fina saker och en härlig känsla att bara strosa runt i.

 10. Den är helt fantastisk! Såg den live i en butik i vintras. Att köpa garn till den betyder att man kommer upp i nästan samma belopp…! 😉

 11. En filt för över 3000 är ju helt klart försvarbart!

 12. Alltså jag tycker den är klart överreklamerad. Den känns inte alls funktionell för det första! Jag stickar mycket själv och jag misstänker att den kommer bli väldigt knopprig och ful efter ett tag.
  Jag står helt klart över … sparar hellre mina 3000 till vad som helst annat!

  Vilken söt bula du har på magen nu, Malena. Jätte fin!

  Kram Maria

 13. Njae, jag tycker annars om stickat, men den här filten känns för grov och mönstret är för stort för att det ska vara snyggt. I mina ögon åtminstone 🙂
  Söt mage, grattis!

 14. 100% mysfaktor. Gosig!

 15. Jag skulle få ångest i flera veckor om jag gick och köpte mig en så dyr filt!!

 16. Tycker Lisa har en viktig poäng. Jag kan själv konsumera och shoppa en hel del ibland men på senare tid har jag blivit lite illamående av alla prylar och all hets om att köpa köpa köpa! Tänk om det inte gör oss lyckligare? Utan bara dövar en tomhet? Hur tänker du Malena, är nyfiken. Och grattis till bebisen, vad roligt!

 17. Åh, den filten har jag i cremevitt! Den är underbar! Väger säkert 10 kg. 3149 kr fick jag ge i en lokal butik i min stad. Det sved vill jag lova men så värt det! Snopen blev jag dock när min mamma på en loppis(!) strax därefter hittade en identisk filt (exakt lika grov och fin, fast av ett okänt märke). Hon fick den för 80 kr. Då blev man lite ledsen 🙁 En sak kan jag dock säga till er som funderar på att köpa den. Precis som maria säger ovan, så blir den ganska luddig/noppig eftersom garnet inte är tvinnat. Detta leder till att den mest hänger som prydnad över armstödet på min ena fåtölj, och man vågar inte använda den.

 18. Finns en ganska likadan ( inte fullt så tjock) på Ikea för 25 euro! Kanske inte lika fancy men lika fin!:)

 19. Den är HELT grym. Tack. Vill in och köpa den direkt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *