Love this post:Love this 0

beach-house-4503

Goood morgon världens bästa morgon!

Världens mest mjuka och sköna lakan kommer från Beach House!

Att självaste Oprah också älskar dessa är inte så konstigt! Lakanen är av 100% bomull och stickas således istället för att vävas. Otrolig mjukhet i tyget, skrynkelfritt och på grund av stickningen så andas tyget bättre än vävda tyger (Bomullen som används är kammad och tyget öko-tex certifierat. Utöver detta är jerseyn enzymatiskt behandlad för att undvika att den noppar sig.). Jag har redan i planerna att ta med mig ett lakan-set vart än jag reser, eller åtminstone dynvaren! Och på sommaren i segelbåten, åh! Suckar redan av välbehag vid bara tanken. Men det är klart… Man vet inte hur sköna dessa lakan är förrän man själv fått spreta med tårna under täcket och borra huvudet i dynan.

beach-house-4721

Hos Nordljus får mina läsare 20% rabatt på allt i Beach House serien Plain!

Ni får av rabatten direkt i kassan om ni skriver in koden MALENAMI. Erbjudandet gäller från 26.4 – 10.5.2011. Passa på!

Nordljus.net

För ytterligare information om Beach House kan ni klicka in på deras hemsida: www.beachhousecompany.com

Ps. På “retailers” sidan ser ni att det inte finns många i Finland som säljer Beach House, det tycker jag skall bli ändring på!  Hörde att Beach House söker en erfaren agent i Finland för start av marknadsföring av Beach House:s produkter till hösten. Kanske något för dig eller någon du känner? Maila in på info@beachhousecompany.com vid intresse, vetja!

beach-house-4447

beach-house-4430

beach-house-4719

You may also like...

3 Comments

  1. Bästa lakanen! De och lexingtons flanell är ett måste.

  2. Jag har blivit helt beroende av dessa lakan och använder inga andra längre. Jag kanske skulle köpa ett set till dottern också som hon kunde få i present.

  3. Hej,
    Gick in direkt igår för att beställa vita Plain örngott och påslakan. Det går inte att beställa – finns inga!! Innan erbjudandet knappt börjat?? Inget vidare erbjudande… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *