Love this post:Love this 26

bastu-4581

Äntligen hittade vi en lampa till badrummet. Och det råkade vara samma lampa som jag sett i en inredningstidning (tror det var Avotakka) för över ett och ett halvt år sedan då jag var vid frissan. Tog bild med telefonen av lampan och bildtexten, men så glömnde jag bort den.

Nu då vi beställde lampan tyckte jag den såg bekant ut och det råkade sig vara samma märke och allt.

Vi har alltså tre spottar i badrummet och så denna takkrona. I bastun har vi inga lampor. Ville ha något lite roligt eftersom resten av badrummet också är byggt med glimten i ögat. Ideér tagna härifrån och därifrån, vi har t.ex använt gamla fönster vi hittat i vår källare och bland bråte i bilstallet. Och bastubänkarna och ja, hela bastun har Ståtliga svärfar gjort för hand.

lampa-bastu

bastu-4587

Såhär ser det ut då man kikar ut från bastun.

Ljuset speglar sig fint på väggen då det är mörkt. Tyckte det var viktigt att ha en dimmer till takkronan. Så man kan mysa till det om man vill. Dock kostade dimmern nästan dubbelt så mycket som lampan. Knäppt.

bastu-4592

You may also like...

9 Comments

 1. Hej! Vilken fin lampa! Lite liknande som vi hittade till vårt kök, efter att ha varit utan taklampa där i åtta år. Kolla vår på meillä! hos oss!

  Annette

 2. Marina Sundqvist

  Hej, jätte snygg takkrona. Skulle vilja se lite större helhetsbilder av badrummet. 🙂 Och så Undrar jag hur ni har löst fukttekniskt i duschen med fönstret? 🙂 h. M

 3. Oj vad fin! Inte lätt att hitta snygga lampor till våtutrymmen. Vi har lite tråkiga plafonder men å andra sidan har vi otroligt högt tak i badrummet så vi borde ha en hängande krona istället för att kunna njuta av den utan att knäcka nacken.

 4. Tjusigt !!!!!

 5. Jättefin lampa… tål den fukt och vatten?

 6. Heya! I’m at work surfing around your blog from
  my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog
  and look forward to all your posts! Keep up the superb work!

 7. Så coolt. Gillar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *