Love this post:Love this 15

Inlägget är gjort i samarbete med Aveo och det finns rabattkod till mina läsare.

Även om jag var sjuk i helgen och inte hann med så mycket kroppsligt arbete, gjorde jag mycket planerande i huvudet. Jag vilade ju i pojkens rum, med en hink vid sängen, för att hålla mig borta, så de andra inte skulle bli sjuka. Då jag låg där och tittade på taket och väggarna, började sig ett pojkrum ta form. Och jag bestämde mig för att kontakta Aveo-Anna då jag blev frisk för att fråga om tips för barnrum. Skickade några bilder på det lilla, mörka rummet, jag önskar att fräscha till och göra till det härligaste barnrummet ever! Så är ju grejen den att jag vill göra ett barnrum, men det skall möjligtvis också kunna fungera som ett gästrum. Dock tycker jag tanken “gästrum” skall slopas. (vi skall se hur det blir med detdär). Anna, som alltid, levererade massor av inspiration och tips! Först bad hon mig gå in på barntapetsidan och kika runt lite där… Och där är jag nog ännu fast, hahah! De finns ju såååå mycket fint!

Bad Aveo om en rabattkod åt er andra som går i barntapetdrömmar! Alla barntapeter blir 20% förmånligare med koden Malenami2017. Gäller till 27.1 kl 23.59.

fox6

Mr Fox har varit en storfavorit för mig alltid, alltid! Gillar den med Little Fox också, alltså smårävar. Färgerna Aubrum och Ginger är intressanta och så Silver av den lilla räven tycker jag om och tänker att skulle passa i huset också.

tapet6

(Bild:Pinterest)

Drakhimlen! Denna, denna fina! Här har jag svårtytt välja mellan färgerna, tycker alla är underbara! Ni kan se närmare på tapeten hos Aveo! Vilken tycker ni är snyggast?

ferm1

Denna med nallen och hans kompis, som flyger drake gillade jag också. Den finns också i en annan färg. Den är från Ferm Living. Cirkustapeten från Majvillan är också söt!

tapet2

Och denna med alla djuren skulle jag gilla att ligga och titta på. Den kommer från Scions Guess Who? -kollektion.

Så undrar jag, vill man köra med tapet i hela rummet? Eller bara en vägg och tex måla resten? Hur har ni gjort och hur tänker ni?

tapet3

Designers Guild Meadowsweet tapet blir man riktigt svag i knäna för. Sååå himla ljuv!

tapet5

Pirate seas gillar jag både i den ljusa och den mörkblåa färgen. Lutar lite mot ett marint tema också, tycker det skulle passa. Men så skall ju detta rum inte vara för mig och mina ögon utan för min lilla våffla, där han leker, fantiserar och drömmer.

You may also like...

4 Comments

  1. I min dottern rum tog jag modell av ferm livings harlequintapet MEN målade “salmiakrutorna” med kalklitir förhand istället på en i övrigt vitmåladvägg. Det blev… Helt.sjukt.bra (får man säga så själv?
    Hahha) kul tips : )

    1. Ohlalalaaa! Wow! Tack för tipset! 😉 Kram!

      1. Om du scrollar mitt insta @SandJosefine så finns en del bilder på det där, de flesta en bit ner : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *