Love this post:Love this 17

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet kunde nog ha varit någon som trott att jag sökte sommarjobb hos Svarvars förra veckan. Men så var det ju inte. Jag var egentligen ute efter inspiration till min lilla balkong. Och eftersom jag fått så bra service hos dem tidigare, visste jag att de skulle ha många fina ideér till min lilla balkong – som jag så gärna vill göra hemtrevlig och mysig.

Jag skall fota min balkong, men först måste jag hitta mitt vidvinkelobjektiv, annars ser man inte ngt. Ja, och så är det ju snö på balkongen nu, snacka om att det skulle bli en bra “före”-bild! Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikael visade mig runt och vi tittade på bryggor, terasser och vackra vackra trägolv. Han berättade om de olika metoderna de använder och testar trägolven. Lät som rocket science i mina öron, mycket fascinerande! Nu vet jag hurudant golv jag skall ha i nästa hus! (printade redan ut bilder från deras hemsida och lade i min mapp, där jag samlar på allt jag drömmer om:)

Det snöade och regnade om vartannat, men vi höll oss varma där vi traskade runt och så på terassgolv, bastun och annat som hör sommaren till.

Svarvars kommer att ha “Trädagar” nu kommande helg och lovar en massa trevlig happenings då! Då skall vi ta en närmare titt på bryggorna (inte till mig då;).OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA    Så hittade vi den! En söt blomlåda! Efter timmar och timmar spenderat på Pinterest, så visste jag att DEN skulle jag ha!

Den skall målas och så skall jag fixa den lite, Mikael föreslog betongnät (hette det så..?), då kunde mina plantor slingra sig upp efter det. Vi skall se vad Pinterest föreslår.

Planteringslådorna på bilden nedan var också fina och fick följa med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Grejen var ju den att blomlådan inte hade något botten, och jag frågade kaxigt Mikael om jag fick såga ett botten åt mig.

Mmm… När jag såg maskinen var jag inte så kaxig längre. Nä. Jag gillar ju mina händer och fingrar.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Lättare var det med handsågen. Det kan jag ju! (Kanske de ändå borde hålla en sommarjobbs plats ledig åt mig..?)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Att vara ute och såga och sånt blir man hungrig av, så Lillebror och jag åt sallad vid Mr. Bank. (borde dock ha också beställt en pizza, eftersom de såg supergoda ut!) Sen tillbaka till jobbet!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You may also like...

5 Comments

  1. Underbart inlägg! Alla kvinnor måste kunna hantera en fogsvans! : )

  2. Ser framemot att få se din lilla balkong sen. 🙂 Det är så roligt när man har nåogt att pyssla med utomhus också.

  3. Tack för besöket! Synd att jag inte hann träffa dej, vi tar det nästa gång!

  4. Put a smell on me

    Haha! Underbart. “Mikael sa… vi får se vad pinterest säger” 🙂 🙂 🙂

  5. TACK för att du just livade upp min kaffepaus med dina blogginlägg! En salig, härlig blandning av hårsnack, smetakrämerpåstoraytor och handdukar kryddat med en redig dos trävaror fick mej just att fnittra högt. Så prima woman-on-the-go är du, lycka till med balkongen, blomlådor och pallkragar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *