Love this post:Love this 0

Från vår balkong har man utsikt över hela gården och middags/kvällssol. Den är ljusblå och full med skräp (skräp från då vi rev bastun..). Fast det snöat hela veckan känner jag mig hoppfull över att våren kanske nog ändå är på kommande. Idag lyser solen skönt och väderleksgubbarna på tv har lovat varmt till veckoslutet. Riktigt plussgrader och allt! Så nu tycker jag det är dags att börja röja på balkongen (på gården är det ingen vits ännu, för mycket snö). Skall städa, måla och så hitta passande utemöbler. Utemöblerna ja! Balkongen är ganska smal och lång så det får inte vara alltför massiva möbler. Något sirligt, bekvämt och snyggt!

Och massor massor av blommor och växter! Vill att det skall se sådär överbevuxet ut som på insirationsbilderna längre ner! Ni vet, jag på en balkong i Paris..

Kom just på att jag skulle ju köpa ett växthus… Ojoj, börjar bli brått med det:)

 

Ungefär såhär vill jag ha det! Visst är det underbart! Jag vet jag vet, jag har en lååång väg att gå, haha! Bild lånad härifrån.

Det enda jag frågar mig är att om jag skall dricka självgjord lemonad och äta macaroons eller är det glass som gäller? Och hur många personer håller vår balkong – för alla våra vänner kommer ju att flockas här då det är klart! 🙂  Är så dunderförtjust i stolarna från Fermob, det finns runt tjugo färger att välja på – vill man bara inte ha en av varje färg? De stolarna tycker jag skulle passa bra på smala balkongen.

  Och då man har fest i trädgården är de lätta att ta ner och ha i gräset under körsbärs- och plommonträden. Men vad tror ni? Vilken färg?

Skall de alla vara karmstolar eller en karmstol och två (tre?) normala stolar? Jag fick alltså dille på dessa då jag gick in hos Länna Möbler och såg att de hade bra rabatter på alla utemöbler!

You may also like...

4 Comments

  1. Hej snygga jeansbyxor från H&M förra inlägg. Vilken storlek har du? Är det stretch?

  2. Jag hade nog mixat lite, både med färg och form. Ungefär som på bilden längst ner, några i dova färger och så enstaka i chockrosa. Fina är de i alla fall!

  3. Den chockrosa stolen var ju härlig, som en riktig karamell! De påminner väldigt mycket om möblemanget jag bloggade om för några dagar sedan. Från Hobbyhall får man 4 stolar och ett bord för en mindre summa än EN stol från Länna Möbler såg jag 🙂
    https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Puutarhapoytakalusto/303174?

  4. de är för underbara de där möblerna! karmstolen är fin, och den rosa som “karra”!
    hur som haver så kommer nog din balkong bli helt underbar…
    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *